Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete
Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

Balanta

 

Cheltuieli profesionale şi discuţii importante referitoare la plăţi comune cu alţii, dar şi legate de veniturile obţinute din colaborări. Este posibil ca datorită relaţionării favorabile cu şefii de la locul de muncă, aceştia să-ţi răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susţinute călătoriile pe distanţe lungi, dialogurile cu persoanele străine sau implicarea în studii şi cursuri pe termen lung.

De mare folos ţi-ar fi planificarea unor secvenţe de învăţare care să te ajute în ascensiunea socio-profesională. Sfaturile unei persoane erudite din anturajul apropiat urmează-le cu încredere. Dispute profesionale şi cotroverse în relaţiile cu prietenii.   

 

Scorpion

 

Este nevoie să te ocupi de partenerul de viaţă, dar şi de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuţii aprinse de la faptul că sistemul tău de valori morale şi spirituale diferă mult faţă de al celorlalţi.

De asemenea pot apărea situaţii parteneriale legate de o călătorie îndepărtată, în străinătate sau privitor la relaţionarea cu unii prieteni. Prudenţă şi răbdare! Ascultă şi ceea ce au de zis ceilalţi. Cheltuieli pe facturi, plata unor servicii de care te foloseşti împreună cu alţii, dar şi sporirea veniturilor colaterale locului de muncă. Sunt şanse să călătoreşti, să iei legătura cu persoanele dragi aflate în străinătate sau să te implici în studii şi cercetări diverse.

 

Sagetator

 

Activităţi de rutină, forfotă la serviciu, dar şi accentuarea unor afecţiuni vechi cumulate cu oboseală. Planifică încă de la începutul săptămânii ceea ce ai de făcut în perioada actuală şi urmează atent fiecare pas. Pe de altă parte, odihneşte-te conştient şi roagă-i pe cei dragi să te ajute atât cât pot sau cât este nevoie.

Discuţii parteneriale, mai ales cu partenerii din segmentul profesional. Aparent sunt banalităţi, dar fii prudent şi priveşte dincolo de amabilităţile şi măştile afişate. Vor reveni în prim-plan acţiuni comune cu aceste persoane şi discuţii desfăşurate undeva, cândva, fiind nevoie de îmbunătăiri. Cheltuieli comune cu alţii, facturi, datorii şi investiţii.  

 

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies