Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente

Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente
Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente

Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018.

GEMENI

Ca orice Gemeni, şi aceşti nativi sunt deschişi şi atraşi natural către ceilalţi.

Pentru că întotdeauna caută acea conexiune cu sufletul geamăn, Venus înseamnă pentru ei noroc cu carul. De asemenea, atenţie la ce spun: Luna neagră atinge sectorul comunicării, deci una vor spune, alta se va înţelege, ca să nu spun că vor fi prinşi cu mâţa în sac, adică cu minciuna.

Versatili cum sunt însă, vor şti să iasă din încurcătură, însă cumva derutaţi că tocmai lor li s-a putut întâmpla aşa ceva.

Eu le spun că se întâmplă şi la case mai mari! La fel cum Saturn le-a influenţat relaţiile la nivel partenerial, le va influenţa şi relaţiile la nivelul acestei case obligându-i pe nativii Gemeni să se împace cu subconştientul lor.

El îi va testa şi va dori ca ei să recunoască ceea ce nu îi mai ajută, se dovedesc învechite şi anacronice şi să le elimine.

Gestul poate fi extrem de eliberator deoarece sunt în faţa unei mari provocări! Deşi nu poate exista renaştere fără moarte, Saturn ne aminteşte aici că echilibrul este cheia succesului.

Chiar şi afectiv lucrurile nu par să mai stea pe roze.

Restanţe sentimentale, greşeli de comunicare, superficialitatea, toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare.

Este posibil să aibă dificultăţi cu comunicarea în relaţie. Ştiu amândoi că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversaţia lor. S-ar putea să simtă că ceva lipseşte aşa că să nu pună prea multă presiune.

Este un moment propice pentru a găsi o persoană specială, dacă sunt Gemeni singuri. Zile cu potenţial: 23 şi 24 ianuarie. Zile excelente: 22, 24 şi 26 ianuarie.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Previziuni pentru zodii pana in luna martie - Pestii o duc excelent. O alta zodie varsa lacrimi amare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies