Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente

Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente
Horoscop Minerva pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018: Multe schimbari de situatie si mult neprevazut. Zodiile trebuie sa fie atente

Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 21 - 27 ianuarie 2018.

RAC

Pentru ei vor fi o mulţime de oportunităţi sociale şi fuziuni cu alţii.Vor fi foarte mulţumiţi făcând treburile casei, ocupându-se de curăţenie şi de organizare. Venus maximizează plăcerea şi reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de uşor.

Măcar o zi pe săptămână să se răsfeţe, cu o baie cu spumă, o mască facială sau să-şi maseze pielea cu uleiuri esenţiale şi loţiuni.

Se vor simţi, cu siguranţă, mai liniştiţi în timpul situaţiilor stresante de la locul de muncă, dorind să fie mai degrabă un mediator decât un instigator. Oamenii vor realiza compasiunea lor şi vor veni la ei când vor avea nevoie de sprijin.

Pe de altă parte, se încearcă o reconectare prin comunicare cu familia, lucru bine gândit. Vor face multe drumuri, unii vor pleca în concediu, alţii în interes de serviciu, dar una peste alta viaţa lor se dinamizează şi vor alerga de colo colo ca să-şi dovedească utilitatea.

Chiar dacă emoţiile ar putea să îi atingă pe cei mai mulţi dintre ei, este important să comunice onest şi să nu se împiedice în sentimente.

Lucrurile sunt mai mult decât bune, schimbările de optică, decizia de a renunţa la orgoliile fără acoperire şi la încăpăţânare vor fi elemente care vor cimenta lucrurile, vor face ca traiul în doi să devină un soi de simbioză sentimental-afectivă care îi va face să se gândească ce mult timp a trecut de când nu s-au mai simţit aşa. Zile faste – 21, 22,23 şi 24 ianuarie.

S-ar putea să fie într-o relaţie pe care au luat-o mult timp în glumă, iată însă că această schimbare îi va face să dorească să se stabilizeze.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Previziuni pentru zodii pana in luna martie - Pestii o duc excelent. O alta zodie varsa lacrimi amare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies