Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens

Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens
Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens

Săptămâna care urmează va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citeşte mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

TAUR

Atmosfera săptămânii este calmă, dar se va dinamiza de miercuri încolo. În sensul bun al cuvântului! Cariera este un fel de fundal pe care se desfăşoară toate evenimentele.

Sunt oportunităţi de călătorie atât în ţară, cât şi în străinătate. Iar iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este şi ea importantă, dar nu sunt absolut necesară.

La începutul săptămânii, Taurii simt că nu sunt în apele lor.

Nicio problmemă, să trateze inapetenţa ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. I-aşi sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşi. Vor găsi elementul estetitc în orice acţiune şi asta îi face să deţină controlul.

Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulaţi de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar.

Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii. Până atunci vor observa, vor analiza şi vor încerca să facă faţă problemelor profesionale.

Din punct de vedere sentimental, se bucură de stabilitate. Comunicarea funcşionează, ca niciodată, fără cusur. Doamnele sunt extrem de punctuale şi de precise în ceea ce îşi doresc.

Nativii vor pune sub lupă relaţiile actuale. Despică şi firul firului în patru, iar partenerii lor nu vor suporta tensiunea.

Nu le-aş sugera sugerez să ia nicio decizie – căsătorie, separare sau conceperea unui copil, deoarece nu sunt pregătiţi pentru asta deocamdată.

Le-am mai spus că ei trebuie să permită relaţiei să sporească, să crească, nu să o tensioneze prin gesturi brutale – posesivitate, gelozie, control ş.a.

Profesional, auspiciile sunt bune, tot pentru femei. Ele dau un sens muncii de rutină bine făcute. Bărbaţii sunt mai pragmatici şi mai materialişti.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies