Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens

Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens
Horoscop Minerva pentru saptamana 3 - 9 decembrie 2017: O zodie are o surpriza uriasa, alta traieste intens

Săptămâna care urmează va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citeşte mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

GEMENI

Ziua de luni, 4 decembrie, vine cu oportunităţi pe care ei le aşteaptă de foarte multă vreme. Inclusiv oportunităţi financiare. Totul este ca Gemenii să ştie cum să le materializeze.

Cineva ar putea interpreta greşit mesajele lor, aşa că trebuie să fie atenţi cui şi cum se adresează, să nu iasă altă minune. Mai există şi varianta ca ei să înţeleagă eronat ceea ce li se propune sau li se spune.

Brusc, ar putea simţi nevoia să se implice în acţiuni de voluntariat în ideea de a-i ajuta pe cei în suferinţă. Să-şi urmeze calea şi vor vedea unde îi va duce. Dacă îşi doresc să cunoască pe cineva, ar putea fi deschişi la noi cunoştinţe 8 şi pe 9 decembrie.

Pentru ei, socializarea este asemenea unei guri de aer. Tot aşa cum prietenii sunt cei mai importanţi în viaţa lor.

Vor fi romantici cum nu au mai fost de multă vreme. Vor înţelege că nu este nevoie de compromisuri pentru o viaţă în doi. Chiar dacă vor fi câte unii care vor încerca să le bage beţe în roate, vor găsi resursele necesare să le depăşească.

Cei singuri vor avea multe ocazii de a-şi întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!). Mai repede decât se gândesc, relaţia ar putea evolua spectaculos.

Cei care au deja o relaţie vor face progrese. Vor înţelege că viaţa în doi este mult mai ofertantă decât aventurile de o seară sau că relaţia trebuie să treacă la un nivel superior, la oficializarea sau chiar la legalizarea ei.

Cei căsătoriţi se pot confrunta cu probleme de tipul soţul/soţia plictisiţi să tot aştepte să se întâmple ceva. Şi-atunci, să-şi găsească bucuria în braţele altcuiva.

Zilele de 5, 7 şi 8 decembrie sunt excelente.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies