Horoscop Neti Sandu 2 noiembrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie

Horoscop Neti Sandu 2 noiembrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop Neti Sandu 2 noiembrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie

Horoscop 2 noiembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate să simtitm o stare de exuberantă şi să facem şi nişte lucruri mai îndrăzneţe, să facem noi primul pas spre o împăcare sau să-ncepem o relaţie, s-avem curaj.

LEU: O să reluaţi o preocupare de plăcere şi o să vă refaceţi tonusul afectiv, şi-o să fiţi şi mai inspiraţi. La voi, provocări la tot pasul- cunoaşteţi tot felul de oameni cu care o să lucraţi fie la serviciu, fie în particular, şi poate veţi şi plecă în plimbare prin ţară, pe-afară.

 

FECIOARĂ: Poate apare un prilej să vă schimbaţi serviciul şi e de analizat situaţia, să nu nimeriţi la mai rău. Poate-o să intraţi într-o colaborare să faceţi rost de bani, c-aveţi cheltuieli mai mari în perioada asta şi n-aţi vrea să-mprumutati, vreţi să munciţi pentru ei.

 

BALANŢĂ: Se poate să vă pice cu tronc cineva care se-arată interesat de voi şi sentimentele să fie reciproce. Se poate să vă recuperaţi banii pe care-i tot cereţi şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie, să vă refaceţi garderoba de sezon, şi să le luaţi copiilor ce v-au rugat cu ceva timp în urmă.

 

Sursa: protv



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cele trei zodii care adoră sexul târziu în noapte. Sunt pasionale şi foarte sexy

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies