Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu

TAUR- Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Taur anunţă călătorii, veşti sau invitaţii de la persoane din străinătate sau interes pentru cursuri şi perfecţionare într-un anumit domeniu. Toate acestea vor fi favorizate, în ultima parte a săptămânii, de Luna ajunsă în zodia Taur. Mai mult, Luna va forma, atunci, aspecte armonioase cu planetele Uranus, Neptun, Pluton şi Saturn.Pentru Tauri, săptămâna va începe cu Luna aflată în sectorul Prietenilor din astrogramă, în armonie cu planetele Uranus, Neptun şi Saturn.

Astfel, Taurii îşi vor putea extinde cercul de prieteni sau vor primi invitaţii la diferite evenimente, unde vor avea ocazia să întâlnească persoane importante care îi vor ajuta, în viitor, în carieră.

 

Pentru nativii singuri, ziua de marţi le poate aduce întâlnirea cu viitorul partener de viaţă. Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, iar acest aspect îi va avantaja şi pe Taurii care au, deja, o relaţie şi care se vor bucura de mai multă atenţie şi afecţiune din partea persoanei iubite.

 

Joi, 2 august, planetele Marte şi Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” care le cere nativilor Taur prudenţă în relaţia cu şefii sau cu autorităţile.

Aspectul amintit le cere Taurilor ca, la serviciu, să respecte cu stricteţe normele, să se adapteze la ritmul echipei din care fac parte şi să nu tulbure apele cu idei prea îndrăzneţe, cu soluţii revoluţionare.

 

Vineri dimineaţa, armonia dintre Lună şi Mercur se va regăsi şi în relaţia nativilor cu familia şi mulţi dintre aceştia se vor împăca sau vor relua legătura cu o rudă pe care nu au mai întâlnit-o de mult timp.

 

În weekend, Taurii vor prefera să îşi petreacă timpul cu prietenii, dar, din acest motiv, unii dintre ei se vor certa cu familia din acest motiv, iar alţii vor uita de obligaţiile de serviciu sau vor rata o oportunitate de afaceri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop lunar AUGUST 2018. 8 momente MARI cu lectii, eclipsa, provocari, prudenta, dar si multe lucruri bune!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies