Horoscop Oana Hanganu: Perioadele cu Mercur retrograd între 2000-2018

Horoscop Oana Hanganu: Perioadele cu Mercur retrograd între 2000-2018
Horoscop Oana Hanganu: Perioadele cu Mercur retrograd între 2000-2018

Horoscop Oana Hanganu: perioadele cu Mercur retrograd între 2000-2018. În astrologie, Mercur este considerat, în astrologie, planeta Călătoriilor, Comunicării, Afacerilor, Transportului dar patronează şi procesul de învăţare, logica şi gândirea.Atunci când Mercur este retrograd (de 3 sau de 4 ori pe an) provoacă tot felul de probleme şi încurcături în domeniile pe care le patronează şi, din acest motiv se recomandă ca, în perioadele respective, să nu se cumpere maşini, computere sau telefoane, să nu se lanseze noi afaceri, sa se evite călătoriile etc.

 

Dar ce se întâmplă cu copiii născuţi în perioadele cu Mercur retrograd? Aflaţi cum sunt aceşti copii şi ce destin în horoscopul special, dedicat lor! Click aici!

 

Şi, pentru că, prin ”copil” se înţelege persoana care nu a împlinit 18 ani, şi pentru a-i ajuta pe cei care vor să verifice dacă copii născuţi ”pe Mercur retrograd”, am realizat lista de mai jos.

 

Aceasta cuprinde toate perioadele cu Mercur retrograd din toţi anii, începând cu 2000 şi terminând cu 2018.

 

Perioadele cu Mercur retrograd, între 2000-2018:

 

mercur-45x452018

 

23 martie-15 aprilie

 

26 iulie-18 august

 

17 noiembrie-6 decembrie

 

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies