Horoscop OCTOMBRIE 2017: Pregateste-te de actiune - Destinul ti se va schimba pentru totdeauna!

Horoscop OCTOMBRIE 2017: Pregateste-te de actiune - Destinul ti se va schimba pentru totdeauna!
Horoscop OCTOMBRIE 2017: Pregateste-te de actiune - Destinul ti se va schimba pentru totdeauna!

A doua lună a sezonului autumnal se arată cel puţin la fel de dinamică şi solicitantă ca prima, fapt pentru care se recomandă să rămânem fermi pe poziţie şi gata mereu de acţiune.

Venus conjunct Marte (Fecioară): mână de la mână

În data de 5 a lunii, aceeaşi Venus din semnul Fecioarei se alătură lui Marte, fapt pentru relaţiile profesionale ar putea fi favorizate. Dispunem nu doar de elanul necesar, ci şi de pasiunea de care avem nevoie pentru a faceperformanţă în cadrul parteneriatelor. Se anunţă mult dinamism, dar şi dedicare în tot ceea ce întreprindem pe planul muncii, dar şi nu numai.

Aşadar, se întrevede un timp în care putem face progrese mult mai mari decât ne-am imaginat poate la început de proiect.

Venus (Fecioară) careu Saturn (Săgetător): pe ce se bazează relaţia noastră?

Data de 8 a acestei luni iese în evidenţă prin intermediul aspectului tensionat de careu pe care îl trasează Venus din zodia Fecioarei lui Saturn din semnul Săgetătorului. Dacă avem relaţii care ne afectează stima de sine sau ni se aduc critici prea aspre, deloc constructive, s-ar putea să ne găsim în sfârşit curajul de a le reevalua sau chiar

a le pune punct. Nu-i nimic rău în a fi orientaţi spre dezvoltare, dar dacă atitudinea lor devine toxică, trebuie să tăiem răul de la rădăcină urgent.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 septembrie 2017! Doua zodii au o saptamana de cosmar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies