Horoscop OCTOMBRIE 2017: Răsturnări de situaţie şi evenimente brutale!

Horoscop OCTOMBRIE 2017: Răsturnări de situaţie şi evenimente brutale!
Horoscop OCTOMBRIE 2017: Răsturnări de situaţie şi evenimente brutale!

Evenimentul major al lunii este intrarea lui Jupiter în Scorpion, la 10 octombrie 2017. Supranumit „Marele Benefic”, Jupiter este gigantul sistemului solar.

Berbec

Octombrie 2017 ar putea ridica Berbecilor unele probleme de sănătate, mai ales în primele două decade.
Aspectul dificil pe care Saturn îl formează Marte, stăpânul Berbecului, aflat într-o poziţie delicată, poate fi îngrijorător dacă ai imunitatea scăzută sau dacă suferi deja de anumite afecţiuni.
În plus, rănirile prin imprudenţă şi episoadele dureroase nu sunt excluse.

Taur

Dacă ai deja anumite afecţiuni, recomandarea eastrolog.ro este ca în octombrie 2017 să te îngrijeşti cu mai multă atenţie.
Dacă eşti în formă, este indicat să eviţi excesele sau experimentele, ca să nu apară probleme.
Oricum, luna octombrie arată o preocupare accentuată pentru sănătate, igienă şi felul în care arăţi şi este potrivită pentru iniţiativele legate de controale medicale, contacte cu doctori, terapeuţi, antrenori etc.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 23 septembrie: Neintelegeri in familie pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies