HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!
HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 aprilie!

Rac

Eşti atras de mesele festive care abundă în aceste zile de weekend. Sărbătoarea momentului te predispune la activităţi de rutină alături de cei dragi. Însă, printr-un joc interesant al sorţii, este posibil să desfăşori şi activităţi profesionale, de genul celor de la locul de muncă sau pur şi smplu să fii nevoit să mergi la serviciu aşa pe nepusă masa. Se recomandă prudenţă, calm, răbdare!

Leu

Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce în preajmă persoane dragi, copii şi prieteni vechi. Chiar dacă poate nu toate discuţiile sau situaţiile sunt pe placul tău poţi depăşi orice disonanţă prin tact, diplomaţie şi generozitate. Fiecare are problemele sale, astfel că evită să ai aşteptări din partea cuiva. Tu dăruieşte fără rezerve şi ai încredere că totul îţi va fi înapoiat la momentul potrivit.

Fecioara

Familia şi locurile natale sunt preocupările tale principale din acest weekend. Vor exista şi neînţelegeri, poate reproşuri, discuţii aprinse în mod special cu persoanele vârstnice, dar cu răbdare şi bunăvoinţă vei reuşi să aplanezi totul. Este vremea amintirilor din copilărie şi a depănării poveştilor de familie. Informaţiile aflate îţi vor fi de mare folos cât de curând.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

3 zodii de femei care sunt ingeri cu chip de om

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies