HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!
HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 aprilie!

Capricorn

Zile bune la acest final de săptămână pentru odihnă, discreţie şi orientarea eforturile spre cele sfinte. Stările tale de spirit sunt amestecate, iar celorlalţi le este dificil să-ţi intre în voie. Cum toată lumea din preajma ta petrece într-un fel sau altul, ar fi bine să te alături şi tu celor dragi, atât cât poţi. Sănătatea este vulnerabilă, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine.

Varsator

Finalul acestei săptămâni îţi aduce în preajmă prieteni, dar şi personaje noi. Evenimentele se succed cu repeziciune, astfel că la un moment dat îţi poate părea dificil să ţii pasul cu atâtea discuţii sau acţiuni comune propuse de unii şi de alţii. Prudenţă, deoarece există riscul să apară controverse şi neplăceri privitoare la sănătatea celor dragi. Relaţii cu străinătatea.

Pesti

Un sfârşit de săptămână în care vei fi înconjurat de multă lume. Pentru că este sărbătoare, toată lumea petrece şi vei fi antrenat, fără să-ţi dai prea bine seama într-un carusel de stări, trăiri, senzaţii, emoţii dar şi de evenimente greu de urmărit. Alege-ţi cu grijă vorbele şi faptele. Unii te urmăresc atent, sunt buni observatori, existând astfel riscul să ţi se şifoneze imaginea publică.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

3 zodii de femei care sunt ingeri cu chip de om

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies