Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017! Necazuri, neintelegeri si despartiri

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017! Necazuri, neintelegeri si despartiri
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017! Necazuri, neintelegeri si despartiri

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 25 septembrie - 1 octombrie 2017.

Balanta

Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuţii şi activităţi în care eşti ademenit să te implici. Este momentul să te desprinzi de relaţiile toxice şi să te pregăteşti de cu totul altele. Fii selectiv în privinţa anturajului pe care îl frecventezi! Unii vor dori să profite de pe urma generozităţii tale şi te vor provoca sub diverse forme. Evită să răspunzi la provocări şi nu îţi divulga secretele personale! Demersuri intelectuale, călătorii pe distanţe scurte, tendinţă de a te implica în diverse forme de şcolarizare.

În plan familial sunt posibile discuţii aprinse cu membrii familiei şi implicare în treburi gospodăreşti.

Scorpion

Se conturează cheltuieli majore în această săptămână. Pe de altă parte, apar informaţii noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vrei, fie că nu, fie că eşti pregătit, fie că nu. Este bine să fii foarte prudent şi să iei în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câştig.

Chiar dacă totul pare incert sau chiar problematic, în spatele scenei vizibile se fac şi se desfac jocuri în favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat îţi sunt alături cu informaţii preţioase şi chiar cu ajutoare de altă natură. Totul este să permiţi cuiva să te ajute.

Sagetator

Importante zile în această săptămână, deoarece beneficiezi de suport astral pentru a desfăşura activităţi de anvergură. În tot ce doreşti să întreprinzi, prietenii şi susţinătorii din segmentul profesional îţi sunt alături şi te sprijină necondiţionat.

Ascultă sfaturile celorlalţi, analizează pe îndelete situaţiile în care eşti implicat şi decide în consecinţă. În mod special este evidenţiat locul de muncă şi domeniul profesional în care activezi. Informaţii preţioase, schimbări legislative, dialoguri amicale cu şefii şi colegii. Prudenţă în privinţa sănătăţii, pentru că stările tale de spirit sunt fluctuante şi de aici pot apărea dezechilibre de tot felul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Femeile anului 2018. Aceste zodii vor da lovitura pe toate planurile!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies