Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020. Trei zodii au o săptămână care le va marca viața

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020. Trei zodii au o săptămână care le va marca viața
Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020. Trei zodii au o săptămână care le va marca viața

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020. Iată ce anunță cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici pentru săptămâna care urmează.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iulie- 2 august 2020, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”. Potrivit cunoscutului numerolog, ne așteaptă o săptămână dificilă, în care Racii au parte de câștiguri, iar Vărsătorii trebuie să fie prudenți.

Berbec. Acelti nativi sunt protejați de forța divină săptămâna aceasta. Forțele malefice nu îți pot face niciun rău și nu ai motive de îngrijorare.

Taur. Nativii din Taur trebuie să se pregătească pentru o sumedenie de schimbări benefice, pe mai multe planuri, iar toate vor avea loc săptămâna aceasta.

Gemeni. Nativii din Gemeni sunt în centrul atenției celor dragi și primesc cadouri.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Probleme karmice grave- toate zodiile au probleme în dragoste!

Rac. După o perioadă dificilă pentru nativii din Rac, acum aceștia au parte de câștiguri pe toate planurile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu. Acești nativi sunt sfătuiți să se relaxeze și să înceteze cu îngrijorările cu privire la sănătatea celor din jur. Este cazul să se odihnească pentru că este nevoie de ei.

Citeste si: Ciudățenii despre partener în funcție de zodie!

Ficioară. Trebuie să vă menajați forțele pentru că aveți parte de o săptămână grea. Aveți nevoie de putere inclusiv pentru a rezolva probleme de familie.

Balanța. Nativii din Balanță au parte de o săptămână ca un uragan. Nu faceți zgomot pentru nimic, aveți chef de ceartă și trebuie să vă temperați înainte să distrugeți orice relație.

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020 cu Mihai Voropchievici
Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020 cu Mihai Voropchievici

Scorpion. Nu forțați mâna norocului, lăsați lucrurile să se desfășoare în ritmul lor, veți avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător. Primiți o veste extraordinară, un adevăr care vă va marca pentru mult timp de acum încolo.

Citeste si: Horoscop. Patru zodii cu risc maxim de divorț

Capricorn. Trebuie să schimbați tactica și să acționați diferit față de ce ați făcut până acum. Dacă ați fost prea bun, trebuie să puneți stop oamenilor care profită de voi. Chiar dacă nu sunteți zgârcit de obicei, dacă în ultima perioadă ați fost prea ponderat, e bine să reveniți la dărnicia care vă caracterizează.

Vărsătorii sunt pe o pojgiță de gheață foarte subțire, ca mai toate zodiile de aer. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante și să nu vă manifestați diferit față de cum acționați de obicei.

Pești. Nativii din pești au parte de mai multe schimbări importante în casă, deja sunteți în a doua săptămână în care vi se întâmplă acest lucru.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Wow, cu siguranță nu știai asta! Iată cele mai mari ciudățenii despre partener, în funcție de zodie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies