Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie. Gemenii vor găsi răspunsurile pe care le căutau, iar Vărsătorii dau lovitura pe toate planurile

horoscop-rune-mihai-voropchievici-8-14-iunie
horoscop-rune-mihai-voropchievici-8-14-iunie

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie. Faimosul numerolog a prezentat horoscopul săptămânal al runelor, pentru perioada 8-14 iunie.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie. Numerologul Mihai Voropchievici a realizat analiza săptămânală a runelor, relevând astfel horoscopul runelor pentru perioada imediat următoare. Dacă anumiți nativi vor avea parte de noroc, în săptămâna ce urmează, există și zodii care pot călca strâmb și ale căror decizii le pot afecta existența pe termen lung.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Nativii Berbec vor avea o săptămână de foc, iar Scorpionii se vor lovi de incompatibilități

horoscop-rune-mihai-voropchievici-8-14-iunie
horoscop-rune-mihai-voropchievici-8-14-iunie

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie. Ce aduc runele pentru fiecare zodie?

Horoscop rune Berbec

Berbecii sunt centrați în jurul misterelor și al lipsei de comunicare. Aleg să nu discute, să păstreze nemulțumirile pentru ei, fapt ce îi împinge la introspecție, la o perioadă solitară, în care se vor gândi doar la propriile idealuri.

Horoscop rune Taur

Nativii Taur simt nevoia de afirmare pe toate planurile, fie că vorbim despre familie, loc de muncă, cercul de prieteni etc. Totodată, acești nativi simt nevoia să își consolideze poziția socială.

Horoscop rune Gemeni

Câștigații acestui horoscop săptămânal sunt, fără doar și poate, nativii Gemeni. Aceștia găsesc răspunsuri pentru toate problemele existențiale și renunță la toate frământările pe care le aveau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop rune Rac

Puși pe scandal, bătăioșii Raci nu își dau seama cât de important este calmul, atunci când vrei cu ardoare să obții ceva. Trebuie să fie cumpătați și să nu ia decizii impulsive, pentru că doar așa vor atinge succesul.

Horoscop rune Leu

Foarte impulsivi, nativii Leu își doresc să rezolve toate situațiile pe moment. Din nefericire, trebuie să vă găsiți calmul și, odată cu acesta, veți atinge tot ce v-ați propus și veți găsi soluții durabile.

Horoscop rune Fecioară

Această săptămână va debuta problematic pentru Fecioare- vor întâmpina mici întârzieri. Totuși, cu răbdare, acestea vor avea parte de fertilitate și belșug, îndeplinindu-și toate visurile.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Horoscop rune Balanță

Din păcate, nativii Balanță vor avea parte de schimbări majore, pe toate planurile, fapt ce i-ar putea speria.

Trebuie să mențineți un nivel ridicat de conștientizare și acceptare, pentru că toate aceste schimbări se vor dovedi a fi benefice.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Horoscop rune Scorpion

O altă zodie care nu are mare noroc în săptămâna 8-14 iunie este Scorpion. Potrivit faimosului numerolog Mihai Voropchievici: „Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă ce comentează și cum.” (sursa: antena3.ro)

Horoscop rune Săgetător

Nativii acestei zodii, vor experimenta o perioadă cu foarte multă comunicare și vor afla câteva mesaje destul de importante.

Deși vor transmite și primi numeroase astfel de mesaje, Mihai Voropchievici a declarat, pentru sursa menționată anterior, că „unul dintre ele are o încărcătură specială.”

Horoscop rune Capricorn

Capricornii sunt pregătiți pentru noi începuturi, așa că vor pune punct, pentru a o lua de la capăt. Se pare că vor avea noroc și o revigorare pe toate planurile.

Horoscop rune Vărsător

Nativii Vărsător vor da lovitura pe toate planurile! Toată viața lor se va schimba, se va îmbunătăți, iar calitatea existenței unui Vărsător va crește considerabil.

Horoscop rune Pești

Citeste si: Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies