Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

Horoscop rune
Horoscop rune Mihai Voropchievici

Iată ce anunță runele pentru luna octombrie 2020. Maestrul Mihai Voropchievici anunțat și cum va fi cea de-a zecea lună pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru luna octombrie și a extras și runa României pentru cea de-a zecea lună. Specialistul în numerologie anunță o lună octombrie dificilă, care se va aranja abia spre finalul lunii.

„Luna octombrie e luna a zecea. Numărăm 10 rune. Am extras pentru România luna a zecea, spune că este simbolul uraganului. Au trecut alegerile și vedem pe unde a bătut vântul, ce ne-a adus, ne-a adus praf în ochi sau ne-a adus fericire, bunăstare.

E o lună mai tensionată, mai de bătălie, putem să mai avem și cu Uniunea Europeană ceva contracții.

Dar ce e bine că spune la final: rămâneți calmi, că o să fie o simplă dispută, în final, totul se aranjează, voi ați câștigat. Ca să ne câștigăm liniștea, trebuie să facem scandal. O lună mai agitată, mai tensionată, fiecare cu fiecare o să ne înțelegem foarte bine.

Pacea se cucerește cu arma sau cu sabia în mână, noi o să o culegem cu o vorbă bună. E o lună, nu e un an, am suportat noi un am mai greu”, a anunțat Mihai Voropchievici la Antena 3..

Horoscop rune 5 - 12 iulie 2020, prezentat de Mihai Voropchievici
Horoscop rune 5 - 12 iulie 2020, prezentat de Mihai Voropchievici

Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte. Pentru unele zodii, se arată o rună foarte bună, pentru alte semne zodicale sunt schimbări nu tocmai bune.

Berbec- intră într-o lună de protecţie totală, protecţie divină pentru toată luna.

Taur- are o lună de multă comunicare, mult fler, declaraţii amoroase, e o lună efervescentă, dar primesc şi avertizări.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gemeni- au o lună în care trebuie să-şi consolideze poziţia.

Rac- primeşte cadouri, atenţii. Primeşte mici lucruri care fac bucuria mare.

Leu- o lună de fertilitate şi belşug, toate visele li se împlinesc în octombrie, au o lună superbenefică.

Fecioară- are o şansă ca luna aceasta să găsească o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, este o lună în care este la apogeu tot ce înseamnă dragoste.

Balanţă- o suită de schimbări majore în luna octombrie şi într-un viitoar foarte apropiat.

Scorpion- lăsaţi necazurile în urmă, pregătiţi-vă pentru o lună mult mai bună, dar cu condiţia să daţi toate grijile deoparte, fricile şi nerealizările din lunile precedente sau din trecut.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricornii trebuie să aibă grijă la sănătate

Săgetător- schimbări foarte importante, trebuie să stea acasă. Este o lună de aşteptare în care vin schimbări.

Capricorn- are o lună de multă muncă, dar şi cu atenţionări pe latură de sănătate şi cu consum energetic. Ei trebuie să dea dovadă de forţă, tărie, să devină mai stoici, mai răbdători. Ştie să se şi distreze, fac serios şi munca, şi distracţia.

Vărsător- au o lună în care sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, trebuie să fie atenţi cum acţionează, de decizii iau şi cum cheltuiesc banii, că au tendinţa să cam scape mâna în portofel.

Peşti- intră în concordanţă cu runa ţării, uraganul. Au o lună de agitaţie, dispute, dar tot ei sunt cei care câştigă, dar au un stil de învolbura apele.

Sursa: antena3.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce sunt runele și cum ne influențează viața? Simbolurile magice care ne controlează existența

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies