Horoscop Săgetator MAI 2022. Unii nativi vor relua legătura cu persoane din trecut

Horoscop Săgetator MAI 2022
Horoscop Săgetator MAI 2022

Consultă horoscopul lunii mai 2022 pentru zodia SĂGETĂTOR şi află ce ţi-au rezervat astrele!

Săgetătorii își vor reanaliza perspectivele, vor simți nevoia de schimbare și vor pune în aplicare câteva proiecte la care au lucrat în ultima perioadă de timp. Nu este o perioadă excelentă pentru investiții, iar din acest moment ar trebui să se gândească de două ori înainte de a semna un contract.

Citeste si: Horoscop Scorpion MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de venituri financiare suplimentare

Horoscop Săgetator MAI 2022
Horoscop Săgetator MAI 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Săgetator mai 2022 – Dragoste

Relația cu partenerul de viață se consolidează, petreceți mai mult timp unul în compania celuilalt și vă doriți chiar să treceți la nivelul următor. Spre sfârșitul lunii sunt prevăzute discuții contradictorii din cauza unui factor extern nefavorabil cu care te-ai mai confruntat în trecut. Încearcă să îți deschizi mai mult sufletul, să comunici sincer și să îți controlezi sentimentele de gelozie.

Ai mai multă încredere în persoana iubită și încearcă să vezi lucrurile din perspectivă.

Dacă nu te afli încă într-o relație, astrele prevăd interacțiuni cu o anumită persoană de sex opus. O cunoști bine și ai încercat să te apropii de ea în trecut, însă anumite circumstanțe nefavorabile v-au îndepărtat. Ei bine, de data aceasta trebuie să încerci să comunici deschis, să nu te ascunzi și să faci în așa fel încât să nu mai repeți greșelile din trecut.

Citeste si: Horoscop BALANȚĂ 2022. Nativii zodiei Balanță trebuie să găsească un echilibru între venituri şi cheltuieli.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop Săgetator MAI 2022
Horoscop Săgetator MAI 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Săgetator mai 2022 – Bani

Ești plină de energie și vrei cu orice preț să pui în aplicare proiectele la care ai lucrat în ultimele luni.

Pentru acest lucru vei avea nevoie de bani, deci este foarte probabil să faci un împrumut la bancă. La jumătatea lunii sunt prevăzute câteva cheltuieli la care nu te-ai fi așteptat, iar din acest motiv va trebui să renunți la distracții și la investițiile în casă.

Este posibil să primești înapoi o sumă de bani de care nu ți mai aduci aminte, fie de la un prieten bun, fie de la un coleg de muncă.

Încearcă să rezolvi mai întâi probleme care nu mai suportă amânare!

Horoscop Săgetator mai 2022– Sănătate

De o bună perioadă de timp ai tendința de a exagera în tot ceea ce faci, fie că este vorba despre mâncare, petreceri sau muncă. Este foarte important ca în această perioadă să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață și să dedici mai mult timp propriei persoane.

Trebuie să faci sport și să elimini alimentele care îți fac rău, lucruri pe care le știi și tu foarte bine.

În jurul zilei de 13 ești predispusă la probleme renale, entorse și mici accidentări. Nu uita să consulți medicul imediat după primele simptome, să respecți cu sfințenie tratamentele recomandate și să începi să te pui pe primul plan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. "Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat."

Horoscop Săgetator MAI 2022
Horoscop Săgetator MAI 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Săgetator mai 2022 – Carieră

Vrei o schimbare din punct de vedere profesional, iar acum a venit momentul să faci și primul pas în acest sens. Ai deja o ofertă de muncă la care te gândești intens, deci ar fi bine să încerci să ieși din zona ta de confort și să ai mai multă încredere în tine. Nu se știe ce ți-a rezervat destinul! S-ar putea rediscuta un contract de muncă, revenirea asupra unei colabărări sau implementarea noilor strategii.

Te poți aștepta la anumite discuții contradictorii cu persoanele de la locul de muncă, fie cu șefii tăi, fie cu colegii. Se cere multă răbdare și sinceritate, mai ales dacă vrei cu orice preț să obții un anumit lucru.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice. Chiar si decat dragostea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies