Horoscop sâmbătă, 12 septembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion vor să se lase cuceriți!

Horoscop zilnic sambata, 12 septembrie 2020
Horoscop zilnic sambata, 12 septembrie 2020

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, oferă multe sprize anumitor zodii.

Berbec

Berbecii au o zi benefică pentru un câștig material, poate fi un un pariu, o moștenire, un credit. De asemenea o schimbare majoră pentru cei care renovează, sau schimbă casă pentru că este momentul oportun pentru această schimbare.

 

Taur

Nativii zodiei Taur au băut prea puține lichide și au consumat în exces alimente care nu sunt bune organismului odată ce sunt consumate în exces.

Învață să echilibrezi și să ai grijă de ține, mai mult decât o faci în prezent.

Citeste si: Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

 

Gemeni

Reconectează-ți relația cu un moment de senzualitate și pasiune. Părăsirea rutinei te ajută să îți reînnoiesti energiile și să te îndrăgostiți sau reindragostesti.

 

Rac

Un nou val de muncă va veni cei născuți în zodia racului și îi va face să prospere.Trebuie să fie pozitivi pozitiv pentru că au șanse duble de câștig.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă vine cu multe veşti bune

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

O zi plină și agitată pentru nativii zodiei Leu. Lucrurile se vor așeza și te vei putea odihni, important este să adormi devreme și eviți petrecerile în această după-amiază.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Leu
Trasaturile negative ale zodiei Leu[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Evită să te întâlnesti cu partenerul tău sau să extinzi anumite dialoguri care vor provoca doar certuri și mai multe lupte interioare.

Ai nevoie de timp pentru a te calmă și a deveni mai sigur în în privința acestei relații.

 

Balanță

Încearcă să te odihneșți ori de câte ori te simți epuizat. Nu acumulați sarcini care nu vă preocupă, pentru că tu vii trebuie să fii bine în primul rând.

 

Scorpion

Joacă-te și lasă-te cucerit de alte persoane, dar fără a frange inimi. Ești în ceamai bună fază a libertățîi și ar trebui să tebucuri de viața ta, că niciodată.

 

Săgetător

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetatorii trebuie să fie maiatențila problemele pe care le au deja, astfel încât acestea să nu se înrăutățească și să facă mai multe daune.

 

Capricorn

Dacă inima ta bate mai repede, atunci este timpul să te gândeșți dacă nu merită să declari ceea ce simți acelei persoane. Fii calm și concentrat pe obiectivele tale pentru că ești foarte aproape să le atingi.

 

Citeste si: Lidia Fecioru şi drama neştiută. Colega lui Mihai Voropchievici, de la horoscopul runelor, nu a mai apucat să îşi vadă sora în viaţă

 

Vărsător

În situația actuală este mai bine să fii atent și să conștientizezi situația pe care o ai împreună cu partenerul de viață. Fii centrat pe dragostea ta.

 

Pești

Pregătește-te să fii provocat săptămâna această, așa că trebuie să fii pregătit să nu dezamăgesti. Dacă aveți probleme cu hipertensiunea arterială, ai grijă și acordă atenție lucrurilor de bază care te pot afecta și îți pot agrava starea.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop chinezesc săptămânal 12 - 18 septembrie 2020. Nativii Maimuță își fac planuri de viitor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies