Horoscop sanatatii pentru 2016. Atentie, aceste zodii vor avea mari probleme medicale

Horoscop sanatatii pentru 2016. Atentie, aceste zodii vor avea mari probleme medicale
Horoscop sanatatii pentru 2016. Atentie, aceste zodii vor avea mari probleme medicale

Sanatatea este pivotul in jurul caruia se invart toate celelalte aspecte ale vietii unei persoane. Asadar, daca e sa ne luam dupa dorintele puse la final de an, cei mai multi dintre noi isi doresc cu ardoare sa fie sanatosi.

BERBEC

Începutul de an nu te prinde în cea mai bună formă fizică şi psihică, din păcate. Imunitatea generală este destul de scăzută şi, în consecinţă, te vei simţi mai mereu lipsit de energie. Atenţie însă la imunitatea scăzută, căci aceasta te va predispune la diferite infecţii. Tot în acest an, afecţiunile cronice s-ar putea acutiza când şi când.

TAUR

Pentru tauri, starea lor de sănătate în 2016 va fi direct proporţională cu stilul de viaţă pe care îl vor duce.

Dacă te vei lăsa prea atras în plăcerile vieţii, este foarte posibil ca aceste vicii să-ţi afecteze serios sănătatea. De asemenea, nu neglija problemele digestive.

GEMENI

Un stil de viaţă mult prea solicitant şi stresul nu fac casă bună atunci când vine vorba de sănătatea unei persoane. Avansarea în diferitele sectoare ale vieţii este cu siguranţă importantă, însă nu cu preţul sănătăţii. Astfel, nativii gemeni s-ar putea confrunta în acest an cu probleme cardiace şi ale articulaţiilor.
Sportul şi adoptarea unui regim de viaţă echilibrat se pot dovedi de mare ajutor!

RAC

Anul 2016 nu îi găseşte pe nativii zodiei rac în cea mai bună formă fizică. Sub nicio formă, racii nu trebuie să ignore eventualele simptome ale unei afecţiuni şi să ceară sfatul unui medic de specialitate, pentru a evita probleme grave de sănătate. Sistemul digestiv i-ar putea deranja cel mai mult, astfel că este recomandat să ducă o viaţă ordonată.


LEU

În ceea ce priveşte sănătatea leilor în 2016, noul an se caracterizează prin două aspecte. Astfel, prima parte a anului s-ar putea dovedi a fi mai greoaie din punctul de vedere al sănătăţii. Din fericire, nu este vorba de o problemă majoră. Totuşi, nu trebuie să ignori afecţiunile minore care revin, pentru a nu te simţi incomod şi nefericit. Sănătatea se va îmbunătăţi considerabil în a doua parte a anului.


FECIOARĂ

Vei întâmpina noul an 2016 cu o sănătate de invidiat, în cazul în care vei controla surmenajul şi suprasolicitarea. Este recomandat să-ţi iei mai des pauze şi să profiţi de un masaj sau de un tratament de reîntinerire. Pot apărea probleme respiratorii sau legate de circulaţia periferică.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies