Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016
Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016: Urmeaza o saptamana dificila pentru Sagetator. Afla ce iti rezerva astrele si care vor fi zilele tale norocoase din urmatoarea perioada.

Berbec

Se normalizeaza situatia financiara si ai ocazia sa pui bani deoparte pentru investitiile viitoare. Nu te grabi foarte tare cu cheltuitul banilor pe care ii obtii in saptamana urmatoare. Mai bine depune-i la banca sau pune-i la saltea. Zile norocoase: sambata si duminica.

Taur

Vei intra intr-o stare generala foarte buna chiar de la inceputul saptamanii. Va trebui sa te axezi pe studii daca vrei sa iti imbogatesti sansele de accedere la functia dorita.

Este o saptamana favorabila cititului, iesitului la teatru sau la concerte. Zile norocoase: miercuri si joi.

Gemeni

Nevoia de eliberare dospeste atat de tare incat vei reusi sa te desprinzi de toate energiile negative. S-ar putea sa faci o calatorie in interes de serviciu spre finalul saptamanii, deci fii cu ochii in patru pentru ca discutiile pe care le vei purta pot fi cele mai fructuoase de pana acum.
Zile norocoase: luni, joi si duminica.

Rac

Cine munceste, primeste! Cam acesta va fi sloganul dupa care va trebui sa te ghidezi saptamana ce vine. Vei fi nevoit sa depui ceva mai mult efort pentru a obtine ceea ce iti propui. Zile norocoase: marti, vineri si duminica.

Leu

Suprasolicitarea la locul de munca poate sa iti creeze probleme in familie. Nu purta tensiunea de la serviciu acasa pentru ca risti sa provoci o ruptura intre tine si cei dragi.
Va trebui sa inveti sa faci diferenta intre ce se intampla la munca si ce se intampla acasa. Zile norocoase: marti si joi.

Fecioara

Vei deveni ceva mai curajos si vei reusi sa te remarci prin interventiile pline de substanta de fiecare data cand vei lua cuvantul. Nu te caracterizeaza tacerile apasatoare si consideri ca e mai bine pentru echilibrul tau psihic sa te descatusezi. Zile norocoase: miercuri, vineri si sambata.


Balanta

Autocenzura pare a fi solutia pentru a incheia o etapa importanta din viata ta. Decat sa te certi cu prietenii pe orice motiv, alege mai bine tacerea. Cat despre inamici, rupe orice legatura cu acestia fara sa folosesti prea multe cuvinte. Zile norocoase: miercuri si vineri.

Scorpion

Vei purta negocieri interesante care iti pot redefini cariera. Se anunta intalniri importante din toate punctele de vedere, asa ca inarmeaza-te cu o serie de intrebari importante pentru a intelege cu ce se mananca noul proiect din care vei face parte.
Zile norocoase: luni si joi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vezi continuarea pe Revista Teo.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies