Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Rac doresc să călătorească.”

horoscop saptamanal 11 17 martie 2024
Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Rac doresc să călătorească.”

Ce se va întâmplă pentru fiecare zodie în parte, în perioada 11 - 17 martie 2024? O săptămână plină de posibilități cu recomăndari de la astrologul Ana Maria Ticea.

Pe data de 11 martie avem intrarea planetei Venus în semnul peștilor și de asemenea, planeta Mercur va intra în semnul berbecului. Este un moment foarte incisiv și trebuie sa fim atenți la modul cum comunicam, deoarece Planeta Mercur în semnul Berbecului, în conjuncție cu Chiron și cu nodul Nord, invita pe fiecare să putem să ne alegem acele segmente care trebuie vindicate. Trebuie să putem să ne raportăm într-un mod cât mai corect in această linie, încât la sfârșitul acestui aspect, să ne simțim mai bine, mai împăcați cu noi și, de asemenea, mai eliberați din anumite situații care ne-au

constrâns, conform prezicerilor făcute de astrologul WOWnews.

Zodia Berbec – săptămâna 11- 17 martie 2024

Citește și: Zodiac Săptămânal 11- 17 martie 2024. Află ce zodie va avea parte de o mulțime de oportunități

horoscop saptamanal kfetele
Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: Horoscop aprilie 2024. O zodie va avea o vacanță de primăvară cu peripeții

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Berbec în această săptămână se simt foarte, foarte bine deoarece Mercur în semnul lor îndeamnă să spună ce au pe suflet, să poată să se elibereze din anumite constrângeri care i-au solicitat destul de tare în ultima perioadă și să fie mult mai atenți la modul cum se raportează în relațiile cu ceilalți și ce au de spus, ce au comentat, sau ce au de adăugat în anumite situații care în care se așteaptă un răspuns din partea lor.

Nu vor mai permite din partea altora anumite situații care să le denatureze adevărul și vor fi mult mai dornici să poată să se odihnească să se elibereze din acele relații care pentru ei au însemnat în ultima perioadă foarte multă oboseală.

Zodia Taur – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Taur se vindecă treptat. Ei pot să-și dea seama, fiindcă sunt foarte multe situații care îi apropie de anumite planuri de viitor și dorințe care nu mai coincid cu ceea ce au făcut în trecut.

Ei pot începe un proiect nou și un demers care să le vizeze destul de mult atenția. Au nevoie și de prieteni în jurul lor sau se pot simți motivați să-și petreacă mai mult timp cu aceștia. De asemenea, ei nu doresc să mai dea explicații altora despre situațiile din viața lor. Se ascund oarecum sau pot gândi în culise, în anumite condiții impuse de ei, anumite lucruri pe care vor să le facă sau activități și au nevoie să poată să fie singuri o perioadă, pentru a se înțelege pe ei și pentru a nu-i convinge pe ceilalți de anumite
situații în care îi nu mai cred cu adevărat.

Zodia Gemeni – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodei Gemeni sunt foarte dornici să poată să mai rezolve din sarcini, sunt foarte motivați să poată să dea exemplu celorlalți, sunt serioși la locul de muncă și au nevoie de validarea celorlalți pentru a ieși în față. Să fie foarte atenți și în demersurile pe care le au de realizat împreună cu ceilalți, atât cu membrii familiei, deoarece pot exista și anumite conflicte acasă.

Ei trebuie să găsească un echilibru între partea legată de casă și de serviciu. Sunt foarte motivați să facă lucrurile într-un fel al lor, nu mai doresc să se întrepătrundă cu ceilalți sau să poată să ofere atât de mult sprijin pe cât au oferit în trecut. Ei doresc să reprezinte o autoritate atât în domeniul lor de muncă, cât și în societate și doresc să fie foarte vizibili. Pot participa și la anumite evenimente împreună cu partenerul de viață, iar cei care se află în anumite discuții cu partenerii pot ajunge la o decizie și pot dori să găsească sau
să poată să rezolve situații care depind sau care au în vedere statutul lor social.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodia Rac – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Rac doresc să călătorească, au nevoie să fie mult mai deschiși emoțional și mental, vor să înțeleagă anumite situații, nu mai vor să mai gândească lucruri care i-au tras înapoi și care nu i-au ajutat absolut deloc. Au nevoie de progres, au nevoie să poată să intre în contact cu alte culturi și să schimbe mentalitatea, fac un schimb de experiență, foarte mulți pot face comerț internațional și pot avea în vedere toate acele situații care impun limite intre două granite. Isi pot stabili granițe destul de serioase care pe ei să-i găsească mult mai aproape de țelurile lor, de îndeplinirea țelurilor lor, fără a mai ține cont atât de mult de anumite situații sau norme care îi pot îndepărta de focusul lor și de aspirațiile lor. Este un moment foarte bun pentru a ieși în față și pentru a-și elabora propriile strategii, poate chiar un plan de afaceri pentru cei care demarează astfel de proiecte de afaceri și noi le ținem pumnii.

Zodia Leu – săptămâna 11- 17 martie 2024

Horoscop saptamana viitoare ana maria ticea
Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Leu sunt foarte dornici să poată să-și rezolve anumite situații sau presiuni ce se pun pe ei, atât în domeniul fiscal cât și în domeniul financiar. Pot avea anumite situații de rezolvat care țin de bani, de buget, pot clarifica moșteniri sau pot lua în considerare un proiect care poate viza un buget comun, pot stabili un buget comun. De asemenea, au nevoie și de intimitate și se pot raporta într-un mod cât mai corect la situații care vin spre ei și care lor le bucură sufletul. Totuși să fie foarte atenți în comunicare, deoarece pot deveni puțin tăioși.

Zodia Fecioară – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Fecioară sunt foarte insistenți și doresc să rezolve lucrurile la locul de muncă în felul lor. Să fie foarte atenți cum se raportează în relațiile cu ceilalți și mai ales acolo unde au de împărțit ceva la bunurile în comun și la tot ceea ce implică anumite cheltuieli și plăți. Este un moment foarte bun pentru a-și rezolva și problemele parteneriale, pentru a se întâlni cu partenerul și pentru a găsi că e eficient și un echilibru în demersurile relaționale pe care le-au de îndeplinit împreună cu ceilalți.

Zodia Balanță – săptămâna 11- 17 martie 2024

horoscop saptamanal karmic
Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Balanță sunt la locul de muncă cu foarte multe proiecte. Ei sunt foarte dornici să se mai elibereze și să se poată odihni. Au nevoie să poată să fie înțeleși de colegii de muncă, să nu se certe cu aceștia. Să aibă foarte multă atenție în modul în care discută și cum pun problema la locul de muncă și în relațiile cu ceilalți, fiindcă Mercur în Berbec pe semnul opus, îi poate face să fie foarte intransigenți și să poată să se raporteze într-un mod foarte autoritar la acele situații care iau în prim plan. Să nu fie atât de interesați doar de aspectele care îi privesc pe ei și să ia în calcul acele situații castig- castig.

Zodia Scorpion – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii zodiei Scorpion sunt foarte multe cheltuieli, au nevoie de bani pentru a face față tuturor acelor proiecte care au în vedere și un proiect creativ sau un proiect împreună cu partenerul. Ei doresc cumva să se elibereze de sarcini, să se elibereze de tot și să poată să devină puțin mai liberi, fiindcă este o concentrare foarte mare de forțe în acest segment, cu foarte multă dorință de a putea să lucreze. Trebuie să aibă și motivația necesară și starea necesară încât să poată să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le au. În general sunt proiecte de divertisment media sau proiecte care au un profil ce are în vedere comunicarea sau socializarea, și atunci se pot și detașa de toate aceste proiecte încât doresc să-și ia și un timp al lor, petrecut într-un mod cât mai plăcut și cât mai puțin solicitant din partea altora.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii zodiei Săgetător sunt planuri legate de casă, au de făcut anumite schimbări, îmbunătățiri în toate aceste proiecte locative. Unii își pot da seama că nu se mai simt bine acasă sau vor să plece o perioadă de acasă. Ei se pot duce la părinți, stau o perioadă la părinți sau pot schimba aerul pentru cei care locuiesc la o oarecare distanță de casa unde au stat până acum. Este nevoie de foarte multă înțelegere și diplomație pentru nativii zodiei Săgetător, deoarece se simt foarte constrânși, obosiți. Ei trebuie să rezolve foarte multe chestiuni administrative și asta ii încarcă foarte mult și se simt într-un proces în care doresc să fie mult mai liberi, mult mai în acord cu sufletul lor și mult mai detașați de sarcinile cotidiene.

Zodia Capricorn – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Capricorn sunt cu foarte multe acte de rezolvat, sunt foarte prinși în tot felul de drumuri, de întorsături, să spunem așa, ale unor situații care par că îi obosesc. Au de făcut acte, au de încheiat contracte, au de semnat, unii poate chiar doresc să schimbe mașina sau să-și cumpere mașină și atunci au de făcut toate aceste situații care impun drumuri, vizite pe la administrație și atunci ei trebuie să fie foarte atenți cum se raportează la aceste situații. Să fie atenți și la comunicare, deoarece pot fi foarte agresivi în relațiile cu cei dragi și să nu deranjeze. Le recomand foarte multă diplomație.

Zodia Vărsător – săptămâna 11- 17 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Vărsător sunt focusați pe sarcinile zilnice, au de înțeles foarte multe aspecte care țin de ei, de îmbunătățirea calităților lor și prin faptul că ei doresc ca aceste calități puse în practică să aducă și bani. Se raportează foarte mult la segmentul financiar, au de făcut foarte multe economii acolo cu Saturn în semnul lor, pe casa a doua financiară și îi invit foarte mult să fie atenți cum se raportează în toate aceste demersuri care implică și zona de sănătate. Să fie foarte atenți pe segmentul ORL și să poată să ia în considerare că într-adevăr, cu Pluto în semnul lor este o perioadă foarte bună pentru a își înțelege anumite situații care țin și de orgoliu.

Zodia Pești – săptămâna 11- 17 martie 2024

Horoscop saptamana viitoare
Horoscop săptămânal 11 - 17 martie 2024[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Pești se află într-un proiect cu ei de maturizare, într-un proces de maturizare și de elaborare ale unor strategii care îi au în prim plan. Să fie foarte atenți la modul cum se raportează și în relațiile cu ceilalți și cum discută. Muncesc foarte mult, poate apărea și un nou proiect financiar. Să fie foarte atenți cum se raportează și la acest proiect și ce înseamnă pentru ei si să facă lucrurile într-un mod cât mai corect și cât mai plăcut, foarte bine organizat, deoarece Saturn cere foarte multă disciplină, seriozitate și perseverență în toate demersurile lor. Să fie foarte atenți la sănătate, deoarece pot fi luați prin surprindere tocmai când se simt mai bine. de o anumită problemă pe care ei trebuie să o resolve, deoarece dacă nu se va rezolva, ea se poate agrava. Este important pentru ei să-și găsească liniștea și echilibrul și să nu mai facă acele lucruri care îi îndepărtează de misiunea și de scopul lor.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Fecioară Aprilie 2024. Nativii zodiei Fecioară își achiziționează o casă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies