Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?

Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?
Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Uranus cel energic a intrat deja retrograd in semnul tau si va fi asa pana in ianuarie 2019 iar influenta sa asupra ta este mai imprevizibila decat de obicei. Drept rezultat, altii iti pot considera deciziile cam surprinzatoare. Cu toate acestea, daca ele te ajuta sa iesi din situatii prea sufocante, se dovedesc a fi un lucru bun. Casa si stilul de viata sunt si ele posibil supuse schimbarilor pe termen lung.
Presiunile pe care le-ai trait de la mijlocul lui mai incoace te pot incuraja sa vezi obiectivele pe termen lung intr-un mod diferit. Trebuie sa te focusezi la aspectele care s-au schimbat la tine in acest timp. Concentreaza-te doar pe ce poti duce la un ritm zilnic si cu care esti confortabil, ca sa poti merge inainte si nu inapoi.
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Tu ai multe cu care poti contribui social si multe motive ca sa te implici in conversatii foarte incitante si interesante. Incearca sa nu promiti mai mult decat poti totusi livra si duce. Mercur, conducatorul tau, iese din retrograd abia duminica. Vesti si informatii excelente iti pot aduce oportunitati si oferte.
Ai putea trai din nou pe pielea ta starea de presiune din cauza asteptarilor altora. Ar putea fi o recapitulare a ceva ce a fost intre mijlocul lui martie si mai. Acum ar trebui insa sa fii mai bine pregatit in mintea ta cum sa gestionezi situatiile. Nu te simti vinovat despre acele lucruri pe care le doresti de la viata si sunt aducatoare de placeri. Acestea sunt necesare pentru un om echilibrat.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop pentru duminica, 12 august 2018. Probleme in familie pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies