Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016
Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza in perioada care urmeaza!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Berbec

Vei incepe energia cu o energie pe care o dobandesti in weekend, datorita faptului ca Soarele care intra in zodia Pesti incepe sa isi faca simtita prezenta asupra ta. Luni si marti vei avea o multime de idei noi si este foarte important sa le dai glas! Doar asa vor sti si cei din jur de ce este capabil!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Taur

Daca nu te simti in apele tale si crezi ca ai o problema de sanatate, ia in calcul si faptul

ca ai putea suferi si din cauza emotiile care te-au tot incercat in ultima perioada. Invata sa te relaxezi si uita de gandurile negative!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Gemeni


Venus intra in casa Varsatorului miercuri, iar tu ii vezi simti efectele pentru ca te ajuta sa gasesti explicatii pentru unele intrebari pe care ti le pui de multa vreme. Bucura-te de aceasta influenta, pentru ca te va ajuta sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita.


Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Rac


Vei avea tendinta sa iti lasi mintea sa zboare spre ganduri negative care nu iti fac deloc bine, ba chiar te afecteaza si fizic. Te vei simti obosit, vei avea dureri de stomac sau de cap. Relaxeaza-te si ajuta-ti sanatatea!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Leu

O sa fii extrem de sensibil miercuri si joi, gata-gata sa plangi la cel mai mic repros.
Este posibil sa fii coplesit de probleme si epuizat, asa ca incearca sa te indepartezi de mediul ostil care te face sa fii atat de sensibil. Pune relatiile de prieteni pe primul loc si accepta orice iesire in oras, caci ai sanse mari sa cunosti pe cineva important pentru viitorul tau!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Fecioara

Venus va intra in zodia Varsatorului miercuri si iti influenteaza casa muncii.
Acest lucru te indeamna sa gasesti noi metode prin care sa iti optimizezi stilul de lucru, vei incerca sa indeplinesti cat mai multe sarcini de serviciu si vei fi extrem de determinat sa le arati tuturor de ceea ce sti in stare.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Balanta

Mijlocul saptamanii va fi destul de obositor la locul de munca, din cauza unor asteptari foarte mari din partea superiorilor, lucru care face ca sarcinile de serviciu sa fie si mai solicitante.
Venus iti va influenta casa iubirii si iti va aduce bucurii pe plan sentimental – nativii singuri au sanse mari sa isi gaseasca jumatatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste continuarea pe Revista Teo.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies