Horoscop saptamanal 17-23 martie: Gemenii sunt protejati de norocul divin

Horoscop saptamanal 17-23 martie: Gemenii sunt protejati de norocul divin
Horoscop saptamanal 17-23 martie: Gemenii sunt protejati de norocul divin

Astrologul Mariana Cojocaru iti spune ce-ti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Berbec

Destinul nativilor din zodia Berbec se creioneaza acum intr-un sens foarte clar, pentru ca intra Soarele in constelatia acestei zodii si este guvernat de Uranus, planeta inventivitatii. De aceea, Berbecii rup monotonia in aceasta saptaman: vor schimba ce nu le convine cu un destin nou, asumat. In ceea ce priveste dragostea, vor iubi fara limite.

Taur

Nativii din zodia Taur scap de coada dragonului, adica de karma negativa si se va simti mai bine.

Aceasta perioada este favorabila pentru schimbari profesionale, insa este nevoie de mai multa atentie asupra sanatatii.

Gemeni

Sunt marcati de un aspect foarte interesant in aceasta saptamana. Pe data de 18 martie, Venus paraseste constelatia Varasatorului si intra in zodia Pestilor, ceea ce inseamna ca Mercur le mentine cariera, in sensul in care vor comunica foarte bine cu superiorii. Vor lega noi prietenii

Rac

Majoritatea nativilor nascuti in zodia Rac vor avea parte de surprize, de vesti bune, chiar socante pentru ei.

Pentru unii, insa, situatia nu este atat de favorabila pentru ei, mai ales daca stiu ca au gresit fata de cei din jurul lor.

##VIDEO1310##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Leu

Pentru acesti nativi, Soarele le aduce beneficii fiindca planeta intra intr-o zodie de foc. Leii au idei geniale care ii poate scoate la suprafata, le sporeste gradul de notorietate sau ii poate trimite in calatorii de studii sau de reorientare, sau chiar in strainatate.

Cineva se poate indragosti brusc de nativele nascute in aceasta zodie.

Rac

In aceasta saptamana, comunicarea cu partenerul de viata este foarte buna. In plus, Fecioarele pot avea parte de aliante si colaborari noi, care sunt binevenite pentru aceste native.

Balanta

Nativii nascuti in zodia Balanta sunt in vizorul astrelor. Unii vor avea parte de mult noroc, in timp ce altii intampina dificultati.

Balantele care sunt foarte tinere, care au ales cu capul in trecut vor fi ferite de probleme.

Scorpion

Pentru Scorpioni se iau decizii la locul de munca. Ei trebuie sa aiba grija, fiindca exista risc de incidente sau de acccidente la locul de munca. Persoanele care lucreaza intr-un mediu mai periculos sunt sfatuite sa poarte in aceasta perioada echipamentul de protectie.

Sagetator

Sagetatorii sunt creativi, imprevizibili si greu de controlat.

Totodata, in aceasta saptamana nativii acestei zodii sunt cu ochii pe copii sau nepoti, mai ales daca ei sunt greu de strunit.

Capricorn

Nativii acestei zodii izbucnesc daca sunt provocati. Ei pot lua decizii de justitie, sunt greu de controlat, imprevizibili, se grabesc in treburile casnice, motiv pentru care sunt predispusi la accidente. Asadar, atentie in casa!

Varsator

Varsatorii sunt deschisi, comunicativi, dar greu de dresat si fac cheltuieli nesabuite.

Declaratiile si complimentele sunt la ordinea zilei pentru acesti nativi.

Pesti

Acesti nativi stau pe un piedestal astral deosebit in aceasta saptamana. Chiar daca pleaca Soarele din constelatia lor, planeta Mercur ii protejeaza. De aceea, sunt mai deschisi, mai comunicativi, nu mai pun la suflet orice lucru marunt.

##VIDEO1314##



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies