Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Ce zodii primesc lectii de viata in saptamana Craciunului

Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Ce zodii primesc lectii de viata in saptamana Craciunului
Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Ce zodii primesc lectii de viata in saptamana Craciunului

Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Perioada cuprinsa intre 21 si 27 a lunii curente include sarbatoarea Craciunului, moment extrem de important pentru sufletele tuturor nativilor.

HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 BERBEC

Vei fi extrem de solicitat din punct de vedere carieristic. Desi vei avea cateva zile de concediu, saptamana aceasta te solicita foarte mult intrucat va trebui sa faci o serie de planuri care sa includa prima parte a anului. Cele mai frumoase planuri le poti construi numai de Craciun.

HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 TAUR

Veste buna pentru tine: Pe 23 decembrie scapi de influenta planetei Saturn, obiect ceresc care ti-a ravasit casa a VII-a, a relatiilor parteneriale sau contractuale.

Urmeaza o perioada numai buna de construit proiecte serioase si durabile in timp, asa ca profita de forta si energia pe care o ai acum.

HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 GEMENI

Se prevad probleme de ordin patrimonial. Unele lucruri merg bine, insa exista si intarzieri in anumite chestiuni ce trebuie rezolvate rapid. Ai foarte mare grija la schita pe care o faci impreuna cu cineva apropiat, include-ti in schema ta de lucru si interesele personale.


HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 RAC

Luna Noua din 22 decembrie iti este benefica din mai multe puncte de vedere. Se intrevede un nou inceput in viata ta si trebuie sa profiti de contextul astral unic ce ti se arata. Vin asocieri profitabile si apar surprize placute in sectorul iubirii.

HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 LEU

Provocarea astrala este uluitoare in perioada 24-26 decembrie, fix zilele de Craciun.
Vin o serie de reprosuri din partea partenerului, iar nemultumirile personale se inmultesc cu o frecventa de neoprit. Craciunul te poate invata ca trebuie sa te detasezi de probleme pentru a putea sa iti continui activitatea.

HOROSCOP SAPTAMANAL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 FECIOARA

Vei trai un vartej de senzatii extrem de interesante. Redescoperi dragostea familiei si esti provocat la tot felul de experiente pe care numai de Craciun le poti intalni.
S-ar putea sa ai multe iesiri nervoase, rezultat al sensibilitatii tale. Vrei ca lumea sa constientizeze faptul ca te prinzi de tot ce misca in jurul tau.

HOROSCOP SAPTAMANL 21 – 27 DECEMBRIE 2015 BALANTA

Soarele care tranziteaza Capricornul se va afla in casa a IV-a la tine, cea care se ocupa de casa, avere si familie. Vei avea o alta atitudine fata de bunurile materiale si felul in care sunt exploatate, ceea ce este in avantajul tau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste continuarea pe Revista Teo.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies