Horoscop SAPTAMANAL 23-29 IULIE 2018. Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului si NU NUMAI! Ce trebuie sa ti se intample SE VA INTAMPLA

Horoscop SAPTAMANAL 23-29 IULIE 2018. Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului si NU NUMAI! Ce trebuie sa ti se intample SE VA INTAMPLA
Horoscop SAPTAMANAL 23-29 IULIE 2018. Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului si NU NUMAI! Ce trebuie sa ti se intample SE VA INTAMPLA

Ce inseamna fiecare din aceste trei mari evenimente pentru noi?
Sa privim cu mai multa atentie si in detaliu ce aduc aceste viitoare eclipse si citeste aici  Horoscopul eclipselor verii 2018, cum te impacteaza in functie de zodie.
Viata noastra sub  zodia Leului. La ce sa
ne asteptam o luna
Soarele intra in maiestuosul, fierbintele si puternicul Leu intre 23 iulie si 23 august 2018 si este timpul sa iti deschizi inima si sa savurezi viata si vara aflata la mijlocul ei.
Sezonul zodiei Leului poate fi perioada in care ne simtim mai usurati si eliberati.
Pusi pe bucurii, pe sarbatorit si pe generozitate, aceasta energie vrea sa traim viata din plin si la potential maxim, ca sa apreciem ce avem acum si aici.
Zodia Racului ne-a facut sa ne retragem in noi, sa fim mai emotionali si nesiguri, desi suntem in zile placute de vara, mai nostalgici sau melancolici chiar si cand totul este in regula.
Insa energia zodiei Leului vine la momentul potrivit pentru a schimba lucrurile si a ne lua puterea inapoi.

Este o perioada provocatoare ca sa te simti foarte puternic si increzator, totusi Leul asta iti aduce: sansa sa iti cresti exponential puterea si increderea. 
Cum? Reflectand ce ai putea face diferit.  Cum sa te prezinti diferit in lume. Cum sa te scuturi de situatii care ti-au fost impuse, luandu-ti puterea.
Citeste  aici  ce sa faci si cum se schimba viata fiecarei zodii pe durata zodiei Leului.
Mercur retrograd
Telefoane defectate, documente ratacite, contracte citite insuficient, intalniri suprapuse si confuzii in conversatii, cu alte cuvinte: bun venit in a doua oara in acest an sezonul lui Mercur retrograd ce incepe de joi 26 iulie pana pe 9 august 2018.
Mercur este planeta gandurilor, al detaliilor, al comunicarii si al calatoriilor pe distante scurte si el influenteaza ce se intampla in mediul nostru invecinat. Cand este retrograd, aceste lucruri peste care conduce Mercur se pot da peste cap, cauzand mai multa confuzie, comunicari gresite si ghinioane decat de regula. Din aceasta cauza, Mercur retrograd este o perioada temuta de multi, dar nu trebuie sa fie asa! Pana la urma, Mercur merge retrograd de 3-4 in fiecare an, deci am putea foarte bine sa ne obisnuim cu asta si sa
gasim o modalitate ca miscarea lui sa functioneze pentru noi.
Un beneficiu al lui Mercur retrograd este ca aduce trecutul din nou in atentia ta.
Cu alte cuvinte, este o perioada excelenta sa lamuresti si inchizi vechi relatii lasate in coada de peste, sa revizui si termini proiecte sau idei. Intrucat comunicarea este afectata cand Mercur este retrograd, este un timp foarte bun sa te gandesti foarte bine ce vrei sa spui, inclusiv in ce crezi si sustii in fata oamenilor. Limbajul cu dublu inteles nu va fi tolerat – in loc sa spui “poate” atunci cand nu ai nicio intentie sa faci ceva, spune NU!
Vineri 27 iulie, Luna plina sangerie si cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul 21!
Asa cum se stie, avem eclipsa de luna numai atunci cand Luna este plina si cand ea practic intra sub umbra Pamantului.  Afla  aici  de ce este cea mai lunga eclipsa a secolului si ce aduce deosebit!
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Daca traiesti situatii de insatisfactie legat de autoritati sau persoane cu rol oficial in viata ta, daca simti ca se asteapta prea mult de la tine si ca ai multa presiune pe tine pentru care trebuie sa iti asumi raspunderea, va fi imposibil sa ignori aceste trairi si constatari. Te vei putea confrunta cu aceste angoase insa recomandarea saptamanii este sa continui pentru moment sa mergi pe drumul pe care te afli. Trebuie sa incetezi sa te ingrijorezi. Fii pregatit sa stai drept si demn pentru a primi solutii neprevazute dar benefice pentru viitorul tau ce vin la momentul potrivit.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies