Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!

Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!
Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!

Consultă horoscopul zilei de săptămânal 23 - 29 mai 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii fac economii importante pentru familie.

Horoscopul săptămânal 23- 29 mai 2022 oferă câteva descrieri generale.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 – Berbec

Nu vă lăsați păcăliți sau înșelați de anumite persoane. Trebuie să acţionaţi înainte de a fi prea târziu. Când vă confruntați cu un eșec, nu vă descurajați şi mergeţi mai departe.

Fii perseverent dacă vrei să-ți atingi obiectivele, pentru că nimic bun nu vine ușor. Cu multă acţiune, entuziasm poţi lua decizii rapide. Nu omite calculele financare.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Taur

Acesta este un moment promițător pentru a face ceva important pentru tine. Vin vremuri tulburi în planul financiar şi trebuie să reconfiguraţi traseul.

Nativii zodiei Taur au uun magnetism aparte şi se reconectează cu divinitatea. Echilibrează-ți mândria, pentru că te-a făcut să crezi că ești imbatabil și superior.... și cu siguranță nu-ți va face bine pe termen lung.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Gemeni

O săptămână bună pentru a vă planifica multe lucruri importante legate de documente. Lasă-ți sentimentele să iasă la iveală și arată cu adevărat cum te simți faţă de cine îţi este drag.

Nativii zodiei Gemeni sunt creativi şi au nevoie de intimitate. Totodată, îşi fac multe planuri şi întâlniri cu prietenii.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Rac

În această săptămână te poţi întâlni cu cineva care îți atrage atenția. Fii autentic şi sincer dacă eşti interesat să faci impresie bună. Atenție la tensiunile din echipă. Nativii zodiei Rac iau decizii legate de grupurile de prieteni şi vor mai multă socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal 23- 29 mai 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Leu

Dragostea nu este întotdeauna suficientă şi cumva ajungeţi la discuţii legate de bani.

Ar trebui să vă faceți griji pentru bani împrumutaţi. Nativii zodiei Leu sunt mai conştiincioşi şi se focuseaza pe cariera. Cineva foarte special te va contacta cu o ofertă pe care nu o poți refuza. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Multe schimbări, drumuri şi rezolvarea situaţiilor.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Fecioară

Revizuiește felul în care ești în relația ta de cuplu, deoarece puteţi ajunge la certuri.

Nu te lasa purtat de val şi fii atent la situaţiile de la locul de muncă. Evitați să mâncați alimente uleioase, grase sau picante. Acest lucru ar trebui să prevină problemele digestive și ale pielii, cum ar fi alergiile. Nativii zodiei Fecioara fac demersuri pentru lucruri importante, îşi cer drepturile şi se gândesc la proiecte noi.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Balanță

Examinați fiecare oportunitate înainte de a lua o decizie și nu vă supuneți la ceva care nu vă aduce satisfacție. Evită să ceri prea mult de la tine şi fii atent la parteneriate. Circumstanțele duc uneori la mari dificultăți cu partenerul de viaţă. Așadar, economisește-ți energia şi rezolva situaţiile, fără să le mai amâni. 

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Scorpion

Scorpionii au tensiuni în cuplu şi îşi doresc să muncească mult. Vorbește direct și spune-i partenerului tău ce nu-ți place. Unele persoane vor să legalizeze lucruri legate de documente importante. Acesta este un moment de liniște şi echilibru.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Săgetător

Ai grijă pentru ca să te sacrifici pentru cineva care îți dorește doar bunăstarea. Unele persoane se pot îndrăgosti uşor şi îşi fac multe planuri.

Lucrează din greu, deoarece proiectele tale personale au nevoie de o nouă abordare. Acordați atenție sănătăţii, în special oaselor și articulațiilor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

horoscop saptamanal 23 29 mai 2022

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Capricorn

Dragostea o să-ți bată la ușă. Dacă ești pregătit din punct de vedere emoțional, nu pierde timpul. Fii sincer cu privire la așteptările tale şi spune lucrurilor pe nume. Nativii zodiei Capricorn îşi fac planuri de casă nouă. Înscrie-te la un curs de perfecţionare profesionala.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Vărsător

Relaţia de cuplu poate fi plină de incertitudini. Rămâi calm și așteaptă ca lucrurile să se stabilească de la sine.

Nativii zodiei Vărsător fac schimbări în casă şi petrec mai mult timp cu familia. Multe persoane îşi cauta liniştea şi pot avea anumite drumuri neaşteptate.

Horoscop săptămânal 23- 29 mai 2022 -Zodia Pești

Conversațiile sincere vă vor ajuta să luati decizii. Fii precaut și gândește-te la fiecare pas pe care îl faci înainte să fie prea târziu. Atenție la oboseală și suprasolicitare. Luați o pauză de la munca şi mai gaditi-vă şi la o plecare în concediu.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Gemeni Iulie 2022. Nativii Gemeni scapă de orice incertitudine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies