Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024. Află ce zodie se află în mijlocul unui conflict familial

horoscop saptamanal 26 august 1 septembrie 2024
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024

Consultă horoscopul din săptămâna 26 august - 1 septembrie 2024. Vei simți că nimeni nu te ajută atunci când te afli într-un impas.

Nativii zodiei Rac au nevoie de autocontrol pentru a face față provocărilor. 

 

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Berbec

Luna aceasta ești determinat să te distrezi și nu vrei să lași pe nimeni să îți saboteze fericirea. Totuși, vei observa că ai în jur și persoane cu intenții răuvoitoare, așa că va trebui să găsești modalități de a le ține la distanță.

Nu va fi o săptămână simplă.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Taur

E posibil să te regăsești în mijlocul unui conflict familial din cauza unor neînțelegeri repetate cu un apropiat. Astrele îți recomandă să eviți discuțiile aprinse și să îți concentrezi energia pe obiectivele tale. Dacă nu amplifici cearta, aceasta se va stinge de la sine.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Gemeni

În aceste zile, vei simți că nimeni nu te ajută atunci când te afli într-un impas. Însă, până la sfârșitul săptămânii, vei descoperi că ai în jurul tău persoane care sunt dispuse să te sprijine în momentele dificile. Nu te grăbi să acuzi pe cei dragi că nu sunt alături de tine!

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Rac

În această perioadă, emoțiile tale ar putea să îți tulbure gândirea, așa că va trebui să analizezi cu atenție fiecare situație în care te afli. Astrele îți vor urmări pașii, dar nu pot rezolva toate problemele tale. Ai nevoie de autocontrol pentru a face față provocărilor.

Citește și: Secrete despre zodia Pești. 7 lucruri inedite pe care nu multă lume le știe despre acești nativi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

horoscop 2024
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscop Fecioară Septembrie 2024. Nativii Fecioară încep o familie

Horoscopul din săptămâna 26 august- 1 septembrie 2024 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Leu

Săptămâna 26 august- 1 septembrie va fi una în care îți va fi greu să rămâi obiectiv, din cauza conflictului între minte și suflet.

Doar timpul îți va aduce răspunsurile pe care le cauți și liniștea de care ai nevoie. Astrele îți recomandă să ai răbdare!

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Fecioară

În această perioadă, te vei dedica mai mult învățării și vei reflecta asupra viitorului tău. Ar putea fi momentul să înveți o abilitate nouă și să începi un proiect promițător într-un domeniu pe care nu l-ai explorat până acum.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Balanță

S-ar putea să fii pus în fața unei decizii importante și vei ezita înainte să dai un răspuns ferm. Totuși, energiile astrale te vor ajuta să alegi direcția potrivită, chiar dacă îndoielile vor persista. Săptămâna aceasta va fi destul de complicată.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Scorpion

În această perioadă, ai șansa să întâlnești o persoană care îți va deschide noi perspective. Vei face schimb de idei și vei găsi răspunsurile pe care le căutai de mult. Amintește-ți să nu te grăbești și să abordezi fiecare pas cu atenție, mai ales când este vorba de viitorul tău și al familiei tale.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

horoscop kfetele azi
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024[Sursa foto: freepik]

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Săgetător

Există riscul să cheltuiești bani nejustificat în această perioadă. Astrele îți recomandă să fii atent la intuiția ta și să nu te lași păcălit de promisiuni nesigure. Numai tu știi ce îți este cu adevărat necesar și cât poți investi.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Capricorn

Monotonia recentă te va îndemna să încerci lucruri noi, care îți vor aduce multă bucurie în această săptămână. Este important să ieși din zona de confort, să te lași dus de val și să te bucuri de timp petrecut cu cei dragi. Relațiile tale de prietenie se vor îmbunătăți dacă îți deschizi inima.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Vărsător

În perioada 26 august- 1 septembrie, vei alege să urmezi ceea ce îți spune inima, ignorând barierele mentale. S-ar putea să nu fie cea mai bună decizie, dar influențele astrale te vor ghida înapoi pe drumul corect. Ai nevoie să te confrunți cu provocările, înainte de a acționa.

Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 – Zodia Pești

Este posibil să simți că anumite persoane profită de bunătatea ta, mai ales atunci când îți cer să te sacrifici pentru binele lor. Este important să stabilești granițele între generozitate și egoism și să faci ordine în cercul tău social, astfel încât să nu mai păstrezi lângă tine oameni care nu te merită.

horoscop saptamanal kfetele
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop Fecioară Septembrie 2024. Nativii Fecioară încep o familie

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies