Horoscop SAPTAMANAL 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la INTAMPLARI BRUSTE IN RELATII!

Horoscop SAPTAMANAL 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la INTAMPLARI BRUSTE IN RELATII!
Horoscop SAPTAMANAL 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la INTAMPLARI BRUSTE IN RELATII!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 care poate sa fie cea mai norocoasa saptamana a ta, cel putin din punct de vedere astrologic, si vei vedea de ce! Saptamana aceasta ne despartim de puternica si tumultoasa luna noiembrie care ne-a adus foarte multe modificari astrale si intram in ultima luna a transformatorului 2018. Este ultima suta de metri in care ne reevaluam anul, ne pregatim cum se cuvine sa intram in Noul An 2019 cu “temele” facute, cu lectiile invatate si cu visele pregatite pentru un nou start.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana iti poate fi plina de schimbari si evenimente pe care nu le asteptai. Desi nu inseamna ca sunt negative, elementul schimbare aduce o anumita anxietate oamenilor. Trebuie sa ramai calm si rational, indiferent ce se intampla. Pot aparea unele conflicte in discutiile cu oamenii apropiati. Bucura-te de timpul petrecut cu cei pe care ii iubesti si evita acum sub orice forma sa incerci sa reglezi acum aspecte ce tin de trecut.

Doar ramai calm. Intr-o relatie, s-ar putea sa fie nevoie de o clarificare o data pentru totdeauna. Mai este posibil ca o persoana pe care nu ai vazut-o de ceva timp sa reapara subit. Iti va fi evident si ca obiective pe care le ai in minte sa fie regandite, in special daca interfereaza cu rutinele deja stabilite in viata ta.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana te poate ajuta sa solutionezi aspecte din trecut, cat timp te focusezi pe prioritati si iti faci un plan solid. Nu poti face mai multe lucruri in acelasi timp si sa fii eficient in mod egal la toate. Aceasta tactica te va face mai plin de succes si iti va da forta sa te descurci cu eventuale obstacole. Te pot preocupa anumite aspecte financiare sau aspecte ce monopolizeaza comunicarea cu familia si cu cei apropiati.

Vor aparea intamplari care sa clarifice peisajul si sa te ajuta sa iesi din situatii care au creat obisnuinte ce nu sunt benefice. Cu ocazia asta, vei realiza ca trebuie sa te rupi de a fi sclavul circumstantelor. Altcineva s-ar parea ca nu va fi multumit de concluziile tale, in special daca mergi impotriva dorintelor sale. Actioneaza conform prioritatilor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

HOROSCOPUL RUNELOR cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie. Fecioarele pot începe o nouă viaţă, Scorpionii primesc veşti marcante

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies