Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020
Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Horoscop săptămânal.Chiar dacă Mercur este în retrograd, nu toate zodiile vor simți aceste mișcări într-o manieră negativă. Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor avea o săptămână bună.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 27 februarie- 1 martie 2020, aduce previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn. Deși se spune că mișcările retrograde ale lui Mercur provoacă nehotărâre, tensiuni, probleme de comunicare și o stare de spirit neplăcută, avem noroc cu faptul că acest episod va fi temperat de mișcările planetelor Venus și neptul, motiv pentru care Horoscopul săptămânal nu va fi unul negativ pentru toate zodiile.

Spre exemplu, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor avea o săptămână bună.

Citeste si: Horoscopul lunii martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 VĂRSĂTOR

Horoscopul săptămânal va aduce pentru Vărsători o nevoie foarte mare de dinamism. În prezent, nativii Vărsător au parte de cumpene care blochează flow-ul energetic, însă e nevoie de acțiune și perseverență.

Este important să vă modificați starea de spirit, pentru că dacă veți fi mai calmi, bucuroși și răbdători, veți reuși să obțineți tot ce vă propuneți, fără să vă dați peste cap prea tare.

Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 PEȘTI

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020
Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Horoscop săptămânal. Pentru nativii Pești, horoscopul săptămânal a rezervat previziuni astroloice ce țin de sine, mai mult decât de cei din jur.

Astfel, veți simți nevoia de confirmări din partea voastră- trebuie să vă detașați de subiectiv, de ceea ce simțiți și cunoașteți, pentru a determina adevărul. Toate acțiunile pe care le veți intreprinde în săptămâna 24 februarie – 1 martie, vă vor ajuta să schimbați direcția în care viața voastră se îndreaptă. Lucrurile simple, primordiale pentru fericirea ta, sunt cele care te vor ajuta să îți găsești adevărata fericire. Aveți șansa să vă găsiți hobby-uri noi și să vocalizați sentimentele resimțite față de persoana iubită.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 BERBEC

Berbecii vor fi ajutați în ascensiunea profesională de către persoanele dragi, de oamenii la care țin cel mai mult. Horoscopul săptămânal, le pregătește o perioadă în care trebuie să fie foarte atenți în cine se încred, iar astrele îi vor ajuta să pună totul la îndoială, până vor determina cine merită să facă parte din anturajul lor și cine nu.

Din acest motiv, vă veți simți în postura de a lua decizii radicale, care vă schimbă viața în bine.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 TAUR

Nativii zodiei Taur vor avea parte de o perioadă relativ liniștită, pentru că vor trata lucrurile cu calm și vor găsi rezolvări pentru orice. Cu toate acestea, la birou veți simți că ați putea fi dat afară, însă trebuie să aveți grijă să nu acționați- Mercur în retrograd vă poate induce sentimente înșelătoare.

În săptămâna 27 ianuarie- 1 martie, veți cunoaște persoane care vă vor oferi o nouă perspectivă asupra lucrurilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 GEMENI

Gemenii trebuie să își găsească un echilibru între viața profesională și cea personală, pentru că au tendința să alterneze și să neglijeze câte unul dintre aceste sectoare, pe rând.

Horoscopul săptămânal vă recomandă să vă relaxați pentru câteva zile, poate să mergeți la munte sau într-o scurtă vacanță pentru că vă veți întoarce de acolo cu un comportament mai potrivit. Abia după ce vă veți conștientiza greșelile, veți putea să le reparați și să le gestionați. 

Citeste si: Patru zodii care te trădează cu prima ocazie. Ai mare grijă cu ele! Sunt mai periculoase decât crezi

Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 RAC

În săptămâna 27 februarie- 1 martie Racii vor avea un blocaj emoțional, cauzat de faptul că au tendința să se gândească foarte mult la lucrurile mici și irelevante. În cadrul horoscopului săptămânii, ești sfătuit să fii mai spontan, să te bucuri mai mult de viață fără să o complici și să faci lucrurile gândindu-te la tine, nicicum la cei din jur.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 LEU

Nativii zodiei Leu au disimulat până acum. În săptămâna 27 februarie- 1 martie, vă veți întoarce către sine și vă veți rezolva toate problemele emoționale, pe care le-ați tot ascuns de cei din jur. Din această cauză, este probabil ca săptămâna următoare să aveți parte de conflicte, mai ales în familie sau în cuplu, însă e important să fiți sincer, calm și onest, pentru că doar așa se vor aplana.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 FECIOARĂ

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020
Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Până acum, nativii Fecioară au lucrat către a-și atinge idealurile, iar acum începeți să culegeți roadele. Horoscopul săptămânal aduce previziuni astrologice pozitive pentru voi: veți experimenta noi sentimente și trăiri, care vă vor da un imbold energetic, vă veți înconjura de oameni dragi și, mai mult decât atât, veți avea curajul să faceți tot ce ați amânat până acum.

Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 BALANȚĂ

Balanțele vor simți că au probleme în carieră, chiar dacă nu stau prea bine nici la capitolul viață personală, pentru că l-au cam neglijat. Astfel, la locul de muncă veți simți că nimic nu merge și că aveți nevoia de o schimbare. Problema voastră este că v-ați căutat fericirea în locurile greșite, iar acum nu o mai găsiți niciunde. Încercați să vă gândiți la o altă posibilă profesie și să vă concentrați energia mai mult pe relația de cuplu și legăturile familiale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 SCORPION

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânal punctează faptul că nativii acestei zodii, au nevoie să își recapete echilibrul. Asmenea altor semne zodiacale, acest Mercur retrograd vă oferă o nouă perspectivă prin care să priviți lucrurile, fapt ce vă ajută să găsiți piesa lipsă din viețile voastre. Veți petrece o săptămână liniștită, în care veți îmbina utilul cu plăcutul și veți face lucruri noi, pentru fericirea și echilibrul vostru.

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020
Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Săgetătorii ar putea avea parte  de un nou început în carieră, unul mult așteptat, de un salt ierarhic, sau de reușite la cursurile pe care le studiați. Deși horoscopul săptămânal livrează, pentru voi, predicții astrologice pozitive, trebuie să nu pierdeți din vedere sănătatea, care poate fi afectată de ritmul alert în care lucrați. Veși căpăta flexibilitate, o capacitate mai mare de înțelegere și un nivel mai ridicat de empatie.

Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020 CAPRICORN

Nativii zodiei capricorn vor simți foarte multă tensiune îndreptată către ei. Este important să conștientizați că uneori, anumite sentimente sunt exclusiv produsul imaginației voastre și să determinați ce persoane sunt dispuse să vă ajute să evoluați și ce persoane vor doar să vă taie aripile. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie vă sugerează să fiți mai prudentă la oamenii pe care îi lăsați aproape de suflet și totodată mai deschisă, în privința sentimentelor.

Citeste si: Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies