Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal mariana cojocaru.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020 pentru nativii tuturor zodiilor. Iată predicțiile astrale relevate de cunoscutul astrolog, cuprinse în horoscopul săptămânii.

Planeta Marte a intrat în mișcare retrogradă în constelația Berbecului și influențează toate semnele zodiacale. Se pare că în perioada 13-19 septembrie, aspectele vizate de această mișcare vor fi compatibilitățile, care se vor dovedi a fi incompatibilități. Este foarte probabil ca aceste acțiuni să ducă la despărțiri și divorțuri,trădare și rupturi.

De asemenea, horoscopul săptămânii viitoare vizează în mare parte și diferențele mari de vârstă din cupluri- potrivit cunoscutului astrolog Mariana Cojocaru, nu este corect din punct de vedere astrologic ca bărbatul să fie mai în vârstă decât femeia.

Iată de ce: 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 12- 18 septembrie 2020. Nativii Maimuță își fac planuri de viitor

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Marte a intrat în mișcare retrogradă în constelația voastră și dă tonul săptămânii pentru toate zodiile. Cum este un aspect karmic, e bine să știți că nu veți fi compatibili nici voi cu voi, adică Berbec cu Berbec.

Este un aspect al agresivității, rar și nu tocmai simplu… Cum Marte indică bărbatul tânăr, trebuie să fie punctate aspectele de compatibilitate care detronează mitul ”bărbat mai mare”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie TAUR

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscopul Saptamanal 13-19 septembrie pentru zodia Taur.[Sursa foto: PixaBay]

Venus în Leu indică faptul că la noi băieții sunt educați total eronat să își trăiască viața și să fie aventurieri, apoi să se căsătorească.

De ce? Pentru că odată ce capătă nărav, așa funcționează și însurați.

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Marte Retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, trădare și separare. Mitul romănesc al bărbatului mai mare și cu experiență de care vă spuneam și anterior este complet fals. Biologic, bărbatul trebuie să fie mai tânăr decât femeia. Ori la noi când apucă să se căsătorească cu o cadână, evident, mai tânâră… și-au epuizat energia.

De aceea atâtea neveste cu probleme ginecologice în statistici medicale.

Horoscopul săptămânii 13-19 septembrie RAC

Cuadratura Lunii cu Marte Retrograd dă incompatibilitate pentru perioada urmatoare. Deși sunt multe dezbateri în care se spune și se încurajează ca diferența de vârsta barbat-femeie trebuie să fie mai mare în favoarea bărbatului, trebuie să vă spun că aceasta nu este deloc o regulă universal valabilă.

Citeste si: Horoscopul bărbaților loiali. Ce zodii pot avea căsnicii trainice?



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies