Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 iulie 2021. Trei zodii, în pericol

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte: 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BERBEC

Berbec- Așa cum vă anunțam, urmează de acum analize ce au la debut fatidica zi de 18 iulie, când Lilith părăsește Taurul și intră în Gemeni. Va urma o perioadă plină de hățișuri, care va culmina cu o conjuncție care ar trebui să dea multora fiori, indiferent de zodia în care s-au născut și ne-am născut.

Nu vor fi vizate doar dragostea, cariera și sănătatea, ci multe alte zone, pentru că are aspecte karmice…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR

Taur- Veți răsufla ușurați că ați scăpat de Lilith din constelația voastră, dar va trece într-un segment existențial cortelat cu cariera, care e de departe foarte important! Dar aceste aspecte trebuiesc suprapuse peste astrograma complexă karmică a fiecărui native/e, pentru ca să nu dați cu oiștea în gard.

Dubla cuadratură va fi activă și în această săptămână: Uranus cu Venus și Marte, apoi doar cu Marte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Gemeni- Fatidica zi a sosit: 18 iulie. Deci, săptămâna și chiar perioada va debuta cu stângul, metaforic vorbind. Apoi va exista o conjuncție cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetător, care anunță măcelul. Măcelul vine în urma unui război nevăzut sau văzut! Că, la un moment dat, nu se vor mai putea ascunde… Încep cu cariera, care va putea fi în derivă? Sau cu cutremurul în dragoste/sănătate?!?!...

Citeste si: //DESCOPERĂ\\ 19- 25 iulie 2021: horoscopul săptămânal. O zodie poate ajunge în pragul despărţirii!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC

Rac- Ar fi bine să citiți întreg Horoscopul acesta și cele care vor urma, că vor veni vremuri grele! Cum spunea Sfântul Arsenie Boca, că de aceea a plâns icoana lui în Moldova. De mult timp deja va fac analize previzionale, fără să mai punctez viziuni esențiale.

Cum spunea? “Urmează urgia”. Ați văzut nava olandeză și poziția Rusiei. Soarele va intra în Leu, deci atenție la dragoste, sănătate, carieră!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: //GEMENI// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Gemeni pot ajunge la psiholog!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU

Leu- În acestă săptămână intra Soarele în zodia voastră. Ar fi o veste bună pentru dragoste, carieră, sănătate, dar lucrurile nu vor sta deloc așa. De ce? Pentru că pe 18 iulie intră Temuta Lilith în Gemeni și va face multe ravagii și victime. Scriam la Gemeni ce aspecte prefigurează și la Rac aminteam de Sf. Arsenie Boca cu profețiile lui și de temuta “hidră cu răsuflare otravitoare”. Urmează conflicte…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru FECIOARĂ

Fecioara- Săptămâna acesta va intra Venus în constelația voastră. Altă dată vă spuneam că sunt vești bune pentru iubire, dar acum vă voi spune că dragostea va fi într-un moment greu, de cumpănă. Deoarece Venus va face cuadratură cu Temuta Lilith, care scutură din temelii și cele mai solide povești de dragoste. Că nu mai trăim vremuri în care se găsesc suflete pereche.

Afectează cariera, sănătatea, viața!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BALANȚĂ

Balanța- Intrarea patroanei voastre astrale Venus în Fecioară în săptămâna care urmează este complet umbrită de cuadratura pe care o va face exact în ziua fatidică de 18 iulie. La alții ziua poate diferi, în funcție de astrograma lor complexă karmică. E doar debutul perioadei grele care va urma sau vârful icebergului cum spuneam altcândva. Cutremură dragostea, cariera, sănătatea, lumea politică…ș.a.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SCORPION

Scorpion- Cum Lilith este una din patroanele voaste astrale, intrarea ei în Gemeni în ziua fatidică de 18 iulie are un mesaj pentru fiecare dintre voi. Cum este considerată malefică, cei care au făcut rău, au gândit sau acționat de rău în detrimentul oamenilor vor da socoteală Justiției Divine. Vine Ziua Judecății, iar parte din ea se face pe Pământ. Dacă ați afectat iubirea, cariera, sănătatea cuiva!...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SĂGETĂTOR

Săgetător- Ați văzut ce scriam la Scorpion? Că 2Malefic Kisses se reactivează cu intrarele lui Lilith în Gemeni, când va rezona cu Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Se reactivează în zonă minată, acolo unde sunt cele 9 trepte care duc către Infern. De aceea, dacă nu v-am studiat astrograma voastră complexă, riscul este extrem de mare să nu puteți să scăpați din aceste hățișuri karmice cu lanțuri grele.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru CAPRICORN

Capricorn- Sănătatea este prima vizată de mișcarea lui Lilith și de mutarea ei din Taur în Gemeni. Unii pot fi uimiți de problemele pe care le va provoca în dragoste și carieră, căci urmează trădări și la compatibili, nu doar la incompatibili. Vă reamintesc de Sfântul Moldovei Iustin Pârvu, ca să înțelegeți vremurile grele de vor urma, că nu este unitate în țară: “ Noi trebuie să ne ținem cât mai aproape(…)“.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru VĂRSĂTOR

Vărsător- Dragostea adevărată va fi și încercată, dar ea durează în nemurire. Subliniez, că doar cea adevărată! Celelalte sunt supuse legilor karmice, vezi Adam și Eva a lui Liviu Rebreanu. Vă v-a fi încercată sănătatea. Cariera se vrea orientată conform astrogramei fiecăruia. De Arhanghelul Metraton ați auzit? Și de semnificația lui 314? El a oprit vechile sacrificii umane de copii. Mare Arhenghel.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru PEȘTI

Pești- Pe 18 iulie Lilith schimbă macazul, dar și foia destinului vostru. Într-un sens deloc bun, că va face aspecte de cuadratură pe zodii duble. Încercări dure în dragoste, carieră sau sănătate. Dacă ați citit acest Horoscop, veți înțelege exact de ce afirm aceste lucruri. Familia este și ea vizată, dar trebuie să suprapun astrograma perioadei și să corelez datele cu cea complexă, karmică a fiecăruia.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies