Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie - 1 august 2020. Probleme karmice grave- toate zodiile au probleme în dragoste!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie - 1 august 2020. Probleme karmice grave- toate zodiile au probleme în dragoste!
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie - 1 august 2020. Probleme karmice grave- toate zodiile au probleme în dragoste!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie - 1 august 2020.. Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat, în exclusivitate pentru kfetele.ro, horoscopul săptămânal.

Kiron Retrograd, Marte și Lilith se vor afla în zodiac Berbec, în timp ce Mercur va fi în Rac, Pluton va fi Retrograd în Capricorn, iar Saturn și Jupiter vor fi și ele retrograde. Cutremure existențiale în viața socio-profesională pentru nativii mai multor zodii, iar relațiile de cuplu pot avea de suferit, din cauza compatibilităților ce se dovedesc a fi, de fapt, incompatibilități.

Citeste si: Ciudățenii despre partener în funcție de zodie!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Berbec

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Kiron Retrograd, Marte și Lilith din constelația voastră vor face aspect de cuadratură cu Mercur din Rac și Saturn Retrograd, Jupiter Retrograd și Pluton Retrograd din Capricorn.

Veți fi cu destinul în derivă sau în pericol: fie că vorbim despre carieră, sănătate. Cum și Venus se apropie vertiginos de Karma din Gemeni, să vedeți de acum probleme în amor pentru toate zodiile în săptămâna ce vine și pe viitor.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Taur

Viitor sau viituri...pe destin?! Aceasta este întrebarea, ca să-l parafrazez pe Marele Will.

Viituri, pentru că Venus, patronul vostru astral, se apropie periculos de mult de Karma din Gemeni. Să vedeți de acum tsunami la cei care se cred fericiți și împliniți în dragoste. Axa Karmică este cea care anunță cutremure grele și în viața socio-profesională, nu numai în amor.

Citeste si: Horoscop. Patru zodii cu risc maxim de divorț

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Gemeni

 În India, părinții mirilor merg întâi la astrolog să vadă dacă viitorii miri sunt compatibili și aceștia se căsătoresc doar dacă primesc acordul specialistului, dacă relația este bună și de viitor. La noi se căsătoaresc de capul lor sau împinși de părinți, de aceea apar pe viitor adevărate drame. Pericol la cei care se căsătoaresc acum, pentru că nu se știe ce Karmă au, iar Venus se apropie iute de karmă (la toate zodiile).

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 iulie- 1 august 2020. Rac

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

 Luați aminte la ce spuneam la Gemeni și celelate zodii, la noi mulți iau în derâdere previziunil. Chiar dacă am fost singura care a prevăzut moartea Aviatorului Iovan, a Președintelui Poloniei (accident aviatic), a Incendiului de la Notre Dame, a războielor din lumea arabă etc.... Misiunea mea este să vă fac conștienți de calea de urmat.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies