Horoscop saptamanal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018. Urmeaza o perioada de foc

Horoscop saptamanal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018. Urmeaza o perioada de foc
Horoscop saptamanal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018. Urmeaza o perioada de foc

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Se anunţă o săptămână plină de provocări pentru unele zodiile. Iată ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal.

TAUR. Săptămâna începe cu o notă de indulgenţă care poate fi perfectă pentru o întâlnire romantică sau o masă cu prietenii. Indiferent ce faci, ar trebui să fie ceva foarte plăcut. Vei străluci, pe măsură ce soarele va dansa în semnul tău, sporindu-ţi vitalitatea şi încurajându-te să pui în mişcare planuri semnificative. Fiindcă Saturn şi Pluto retrograde te vor pune în încurcătură, te vor aduce într-o situaţie sau relaţie care s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îţi doreşti. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop tiganesc luna mai 2018. 2 zodii au parte numai de succese

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies