Horoscop TAROT săptămâna 17-23 iunie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT săptămâna 17-23 iunie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop TAROT săptămâna 17-23 iunie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Citeste si: Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: "M-am apucat de o DIETĂ" A dezvăluit MENIUL COMPLET

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 17-23 iunie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Horoscop TAROT. BERBEC

6 de cupe
Aceasta carte inseamna nostalgie. Te uiti inapoi la ceea ce a fost. Poate e ceva ce are legatura cu copilaria ta. Dar, important este sa nu dai prea multa atentie la ceea ce a fost si sa te concentrezi pe amintirile placute. Mai mult, repeta-ti “zilele mai bune de-acum vor urma”, ca un fel de autoprofetie.

Citeste si: Povestea doctorului care s-a operat singur de apendicită. Ce a urmat, este ireal: „Am simțit că-mi stă inima”- FOTO


Horoscop TAROT. TAUR

Regina de bate
Aceasta carte reprezinta una dintre cele mai fertile (si la propriu si la figurat) energii feminine din cartile de tarot. Regina aduce energie buna si este de bun augur mesajul ei.

Ea poate semnifica prezenta unei femei din viata ta, cu parul deschis la culoare. Poate fi din zodie de foc (Berbec, Leu, Sagetator). Aceasta femeie merita pastrata in viata ta, chiar daca pare egocentrista. Este un prieten bun, care va fi tot timpul de partea ta. Daca nu ai o astfel de femeie in viata ta, mesajul are legatura cu cariera. Urmeaza ceva pozitiv la locul de munca.

Daca vrei sa faci in copil, aceasta carte iti transmite mesajul ca vestea buna va veni cat de curand.


Horoscop TAROT. GEMENI

Valet de cupe
Aceasta carte iti transmite mesajul ca poti aduce la lumina copilul din tine. Ai nevoie sa te joci, sa visezi, sa te distrezi. Daca ti-a aparut aceasta carte insemna ca iei viata mult prea in serios.

Valetul iti mai spune ca o persoana, cel mai probabil mai tanara decat tine, iti va aduce o veste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prăjitură cu pere şi zahăr ars. Reţeta este mai simplă decât ai crede

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies