Horoscop TAUR DECEMBRIE 2021. Nativii TAUR se pregătesc să fie părinți

Horoscop Taur decembrie 2021
Horoscop Taur decembrie 2021 pentru acești nativi

Citește horoscop Taur Decembrie 2021 și vezi ce îți pregătesc astrele pentru dragoste, carieră și bani, precum și pentru sănătate.

Află ce îți rezervă astrele în luna decembrie dacă ești născut sub semnul Taur.


Horoscop TAUR decembrie 2021. Dragoste

Prima parte a lunii decembrie îți aduce o mulțime de emoții pozitive, iar relațiile cu colegii și cu cei din casă se îmbunătățesc semnificativ. Unii nativi ai zodiei Taur pot primi o propunere romantică de la unul dintre colegii de serviciu, o propunere pe care nu o pot refuza.

În primele zile ale lunii decembrie este așteptată o Lună Nouă, care ajută mult la întărirea intuiției și a relației cu cei din jurul tău.

2021 horoscop
2021 horoscop pentru zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

În dragoste, profită de șansa care ți se oferă de a începe o nouă poveste de dragoste, pe o bază nouă și pe o structură mai solidă decât relația anterioară. Nu aduce în discuție povești și evenimente din relațiile anterioare, detașează-te de ce s-a întâmplat și deschide-ți inima pentru o nouă poveste de dragoste pasională și care se poate transforma într-un mariaj armonios, așa cum ți-ai dorit mulți ani.

Citeste si: Marte a intrat în Scorpion. Semnele zodiacale vor avea parte de schimbări majore!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cazul în care ești implicat deja într-o relație, viața conjugală poate suferi modificări majore în a doua săptămână a lunii decembrie. Devotamentul și dinamismul tău vor ieși în evidență în această perioadă, iar partenerul de viață va aprecia foarte mult modul în care ești.

Este o lună propice pentru a planifica un copil, în cazul în care așteptați acest moment.

Persoanele singure vor fi seduse de către cineva din anturaj și acesta va fi momentul pentru începutul unei relații. Viața amoroasă se schimbă complet, iar o persoană neașteptată te poate face să simți fiorii unei iubiri ca în povești. Sărbătorile de iarnă vin cu fluturași în stomac și cu multe emoții.

Citeste si: DESCOPERĂ: Bărbatul CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Horoscop TAUR decembrie 2021 CARIERĂ ȘI BANI

Horoscopul nativului Taur 2021 pentru carieră prezice condiții foarte bune de dezvoltare profesională. Aspectele sunt încurajatoare încă din prima zi a lunii decembrie și va exista o atmosferă plăcută la serviciu. Acest lucru îi va ajuta pe nativii zodiei Taur să îndeplinească la timp sarcinile.

În plus, acest lucru poate veni și cu bonusuri financiare pentru nativii zodiei Taur, care sunt remarcați de către șefii lor. Aceștia le vor recunoaște talentul și meritele, iar începutul anului 2022 poate veni cu o promovare la locul de muncă sau cu o mărire salarială consistentă. La mijlocul lunii decembrie se întrevăd zile bune pentru întâlniri de afaceri și pentru încheierea de contracte. Va fi o adevărată provocare pentru nativii zodiei, însă succesul de la aceste întâlniri va deschide ușa către noi oportunități cărora nu trebuie să le dea cu piciorul în ultima lună a anului 2021.

Horoscop Taur 2022
Horoscop Taur 2022, ce rezerva astrele[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop Taur decembrie 2021 nu este favorabil pentru începerea unor noi afaceri.

Ajutorul financiar necesar nu va fi primit. Investițiile și speculațiile nu sunt bine aspectate în luna decembrie, așa că ar fi bine să amâni până la începutul anului viitor. Cu Marte în Fecioară, casa ta a cincea solară, toată luna, vei fi sufletul petrecerii și ar fi bine să nu irosești banii. Evenimentele sociale ar putea fi, de asemenea, costisitoare luna aceasta, așa că gândește-te la o alternativă mai puțin costisitoare și la niște cadouri care să nu îți influențeze negativ finanțele.

 

Horoscop TAUR decembrie 2021 SĂNĂTATE

Finalul anului 2021 vine cu o mulțime de provocări, de termene-limită și de lucruri pe care îți dorești să le termini la timp. Alocă-ți momente de respiro, ieși la aer curat, odihnește-te și petrece timp de calitate cu familia. Nu te suprasolicita și cere ajutorul atunci când nu faci față unor lucruri. Ai mai multă grijă la sistemul imunitar și la răcelile de sezon.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

MOMENTE NEFERICITE: Horoscop LEU Noiembrie 2021. Nativii Leu au succes la serviciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies