Horoscop Urania 27 ianuarie - 2 februarie 2018. Luna Plina face ravagii, complicatii pentru toate zodiile

Horoscop Urania 27 ianuarie - 2 februarie 2018. Luna Plina face ravagii, complicatii pentru toate zodiile
Horoscop Urania 27 ianuarie - 2 februarie 2018. Luna Plina face ravagii, complicatii pentru toate zodiile

Previziuni astrologice pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2018. Mercur va intra în zodia Vărsătorului, Lună Plină în Leu, astrologul Urania spune cum va fi1 afectată zodia ta.

Gemeni

Între 27 şi 28 ianuarie, seara, perioadă bun ă pentru trup şi suflet: Gemenii vor fi în formă, veseli, optimişti, detaşaţi de stres, chiar dacă el există, plini de fantezie şi imaginaţie, abili şi novatori. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, şi 30 ianuarie, posibile momente de restricţie sau „jenă” financiară; în mod nora, ea ar trebui să fie o chestiune trecătoare sau uşor de rezolvat.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, şi 1 februarie, seara, dorinţă de a -şi impune punctul de vedere sau interesul personal în orice discuţie pe o temă sau un subiect precis şi, eventual, disputat. Gemenii vor deveni vehemenţi, impetuoşi, autoritari sau chiar, vanitoşi şi ostili oricărei concesii sau abateri de la principiile lor. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a IX-a, a gândurilor „înalte” şi a preocupărilor superioare, sporind capacitatea nativilor de a gândi corect, anticipativ, modern, original.
Excelentă comunicare verbală sau prin intermediul mijloacelor moderne de a menţine legătura cu o persoană, un grup sau o instituţie din ţară şi străinătate. Cei care vor face călătorii, mai ales, peste hotare, pot avea parte de aventuri mai mari sau mai mici ori surprize rezultate dintr-un context de viaţă neobişnuit la care vor asista, poate şi din cauza fazei de Lună Plină în Leu care se va produce tot pe 31 ianuarie pe axa caselor III/IX, pe care vorbim.
Între 1 februarie, după ora 21:13‘, şi 2 februarie, momente de îndoială ori de cumpănă înaintea luării unei decizi sau a formulării unor observaţii care ţin de mersul evenimentelor din familie, din căsnicie, dintr-un parteneriat ori în context public.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 29 ianuarie - 4 februarie. Luna Albastra si eclipsa totala de Luna aduc surprize pentru zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies