HOROSCOP URANIA 8-14 DECEMBRIE 2018: Săptămână de vis, ce zodii au noroc cu carul. Previziuni complete

HOROSCOP URANIA 8-14 DECEMBRIE 2018: Săptămână de vis, ce zodii au noroc cu carul. Previziuni complete
HOROSCOP URANIA 8-14 DECEMBRIE 2018: Săptămână de vis, ce zodii au noroc cu carul. Previziuni complete

Horoscop Rac

 

 

În prima parte a zilei de 8 decembrie, situaţii care îl avantajează pe nativ, evenimente menite să pună ordine într-o stare de lucruri la locul de muncă; alţii pot găsi un loc de muncă. Pe fondul revenirii planetei Mercur în zodia Săgetătorului cei născuţi în Rac vor putea să-şi (re)negocieze salariul sau vor purta dialoguri utile, constructive cu patronii, directorii, şefii care le vor adresaoferte de muncă. Pentru că acest tranzit se va încheia pe 5 ianuarie 2019, este indicat ca nativii să speculeze orice oportunitate ivită în acest răstimp. Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, şi 11 decembrie noaptea, relaţii anoste între soţi, lipsă de comunicare, incapacitate de manifestare a sentimentelor, răceală, indiferenţă, chef de a fi singuri, cu gândurile şi treburile lor.

 

Întârzieri, amânări sau situaţii care dau impresia că „se bate pasul pe loc' în privinţa unor anchete, cercetări, procese, litigii de orice fel.

Între 11 decembrie, după ora 01:40 ‘, şi prima parte a zilei de 13 decembrie, necazuri provocate de nişte „daruri otrăvite' ori de nişte manevre contestate de cei care se simt nedreptăţiţi de către Raci şi împotriva cărora lansează acuzaţii. Nu intraţi în combinaţii financiare cu necunoscuţii sau cu oamenii dubioşi; nu acceptaţi câştiguri şi avantaje materiale obţinute prin artificii financiare, activităţi la marginea legii sau chiar prin încălcarea legii. Între 13 decembrie, după ora 14:40 ‘, şi 14 decembrie, preocupări legate de progres profesional, câştig de experienţă, învăţare. Din 11decembrie, planeta Kiron va reveni la mersul direct prin zodia Peştilor, pe care o va părăsi definitiv pe 18 februarie 2019, timp în care le va da Racilor posibilitatea să înţeleagă mai bine direcţiile de viaţă spre care e bine să se îndrepte. Răstimp bun, întreaga perioadă, pentru cei care desfăşoară activităţi artistice, de creaţie sau interpretative.

 

Citeşte continuarea pe Libertatea. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Copiii care se cresc <singuri>, duminica aceasta, la “Asta-i Romania!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies