HOROSCOP URANIA în săptămâna 20-26 octombrie. Gemenii suferă o operaţie, Berbecii au surprize neplăcute cu banii

HOROSCOP URANIA în săptămâna 20-26 octombrie. Gemenii suferă o operaţie, Berbecii au surprize neplăcute cu banii
HOROSCOP URANIA în săptămâna 20-26 octombrie. Gemenii suferă o operaţie, Berbecii au surprize neplăcute cu banii

HOROSCOP Rac

 

Între 20 şi 22 octombrie dimineaţa, sugestii exterioare cu larg ecou în interioritatea acestor persoane sensibile, care vor găsi o motivaţie pentru a se implica în proiecte de viaţă şi profesie pentru care, deşi au avut pregătirea necesară, nu au avut, până acum, curajul, energia ori întreaga motivaţie necesară. Discrete şi subtile modificări de gust şi înţelegere a unor evenimente din viaţa publică şi cu impact asupra propriei lor conştiinţe; posibile ataşamente faţă de oameni, idei, proiecte şi valori care le oferă un orizont larg de cunoaştere şi înţelegere. Perioadă plină de sensibilitate şi capacitate de expresie artistică ori de interpretare pentru cei care desfăşoară activităţi specifice în domeniul muzicii, literaturii, artelor plastice, filosofiei, moralei, pedagogiei, psihologiei sau psihiatriei. Între 22 octombrie, după ora 9:00, şi după-amiaza zilei de 24 octombrie, pentru a face faţă provocărilor din carieră este necesar să se ridice gradul de vigilenţă, de rezistenţă fizică şi psihică şi de efort intelectual. Pentru unele persoane s-ar putea pune problema combativităţii şi concentrării atenţiei pe lupta pentru apărarea unor principii, proiecte, premise necesare schimbării.

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va imprima trăirilor senzuale şi sexuale o tentă pătimaşă': emoţii puternice, sentimente exacerbate, radicalism afectiv. Între 24 octombrie, după ora 16:34, şi seara zilei de 26 octombrie, posibile nemulţumiri stârnite de deteriorarea relaţiilor cu prietenii şi cunoscuţii ori a alterării relaţiilor între părinţi şi copii. Ostilitate accentuată în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, pe aceste două direcţii de viaţă. Din 26 octombrie, după ora 21:41, detaşare de factorii de stres prin evadarea într-o lume a imaginarului sau a preocupărilor relaxante.

 

Citeşte continuarea pe Libertatea. 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Două zodii renasc din propria cenuşă anul viitor. Dacă anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies