Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii

Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii
Horoscop Urania pentru 2-8 decembrie 2017. Luna plina in Gemeni aduce probleme pentru cateva zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 2-8 decembrie 2017.

Taur

 

În ziua de 2 decembrie, nevoia de stabilitate va fi sporită în urma provocărilor lansate de Jupiter, în tranzit prin casa a VII-a. Relaţiile parteneriale vor fi şubrede şi vor scoate la iveală nereguli de gândire şi acţiune. Nativii ar putea fi obligaţi să facă un adevărat slalom printre provocările de moment şi disfuncţiile mai vechi, majore, care continuă, nestingherite, să le greveze liniştea şi calmul în viaţa de familie, în afaceri şi contracte.

Între 2 decembrie, după ora 23:21′, şi 4 decembrie seara, mesaje legate de nevoia de a intra în normalitate cu privire la acte şi documente privitoare la bani, bunuri şi avantaje pe care le-au primit deja ori care întârzie, tocmai din cauza nerezolvării acestor aspecte administrative. În ziua de 3 decembrie, se va produce faza de Lună Plină în Gemeni care va accentua aceste ipostaze ori va evidenţia aspecte noi.
Totul se îndreaptă spre o direcţie legală, totul le sugerează nativilor unde şi cu ce mijloace ar trebui să acţioneze ori să interpreteze situaţia prin care trec. Intrarea în mişcare retrogradă a planetei Mercur îi va ajuta pe Tauri să reevalueze corect starea în care se află o cauză, un dosar ori un proces de tipul partaj, ieşire din indiviziune, moştenire, pretenţie materială. Între 4 decembrie, după ora 22:37′, şi 6 decembrie seara, nativii vor avea destul de puţin chef să facă conversaţie, mai ales dacă va fi vorba de mondenităţi, amabilităţi şi alte dialoguri gratuite, formale, care nu aduc spor
de cunoaştere sau nu sunt utile. Între 6 decembrie, după ora 22:38′, şi 8 decembrie mobilizare interioară pentru a rezolva chestiuni curente de familie ori pentru a-şi impune punctul de vedere şi interesul personal în relaţia cu rudele. Se va menţine, întreaga săptămână, un factor de stres intens, cu efecte în plan organic, ce pot afecta fiziologia sistemului nervos, cerebral, cognitiv şi senzorial ori a celui renal/urinar. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies