HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal

HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal
HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal

HOROSCOP GEMENI

 

HOROSCOP În prima parte a zilei de 22 septembrie, va continua revolta interioară faţă de ipostazele de viaţă care intră în contradicţie cu convingerile lor. Tendinţa de a riposta brutal faţă de constrângerile de natură profesională, morală, politică, socială sau religioasă. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanţei şi, până pe 10 octombrie, va intensifica disponibilitatea Gemenilor spre joc, distracţie, evadare în teritoriile confortabile ale existenţei.

Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, şi începutul zilei de 25 septembrie, satisfacţii minore sau trecătoare care îi flatează pe acei nativi care desfăşoară activităţi publice.

 

HOROSCOP Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanţei şi, pentru o lună de zile, va spori vocaţia nativilor pentru activităţile artistice, creative sau interpretative ori, în funcţie de însuşirile fiecăruia, pentru scris, oralitate, dans, spectacol.

În zorii zilei de 25 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care va tulbura relaţiile de prietenie: posibile confruntări de opinie care îi vor face pe nativi să angajeze dispute cu persoanele din anturajul lor; uneori, divergenţele de opinii pot degenera în conflicte, mai intense sau moderate, în funcţie de natura motivului în jurul căruia gravitează interesele acestora.

 

HOROSCOP Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peştilor, semn în care va rămâne până în februarie 2019, timp în care va atrage atenţia asupra chestiunilor

importante legate de carieră şi ascensiune socială pe care Gemenii le-au neglijat, le-au ignorat sau nu le-au tratat cu răbdare, prilej pentru a face corecţiile necesare. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, şi 28 septembrie, o chestiune de sănătate de natură endocrină (cronică) sau de natură infecţioasă (de dată recentă) îi poate face să apeleze la un tratament medicamentos specific sau la un consult medical.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Zodiac CHINEZESC saptamanal 24-30 septembrie 2018. NOUL SFAT din intelepciunea chinezeasca!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies