HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal

HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal
HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal

RAC

În prima parte a zilei de 22 septembrie, nelinişti provocate de evenimentele de ultimă oră care pun într-o ecuaţie nouă interesele materiale/patrimoniale şi soluţiile posibile. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanţei şi, până pe 10 octombrie, în speranţa ar putea ajunge la o înţelegere, Racii vor iniţia dialoguri cu unii membri de familie, ostili lor. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, şi începutul zilei de 25 septembrie, refugiu în preocupări culturale, spirituale, religioase, morale, filosofice. Interes faţă de idealurile şi speranţele nutrite în planul evoluţiei personale sau profesionale, sporit după 26 septembrie, când Kiron, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peştilor şi care, până pe 18 februarie 2019, va aduce în prim-planul atenţiei lor probleme de conştiinţă, aspiraţii, ideal, viitor. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanţei şi, timp de o lună, va lumina cu razele lui binefăcătoare, tot ceea ce priveşte casa, locuinţa, averea.

Posibile reaşezări sau liniştiri familiale. Între 25 septembrie, după ora 02:04‘, şi dimineaţa zilei de 27 septembrie, cariera va ocupa timpul multor Raci care vor fi puşi la încercare de aspectele tensionate, şi nu puţine, realizate de planetele în tranzit pe cele patru braţe ale Crucii Cardinale, vizând direcţiile importante ale existenţei lor. În zorii zilei de 25 septembrie, în acest sector al casei a X-a, se va produce faza de Lună Plină în Berbec ceea ce le va permite unor persoane, mai ales dacă sunt tinere, să ajungă în funcţii sau în posturi remarcabile din punct de vedere social sau profesional; în acela situaţie, se va vorbi chiar de un salt în carieră. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, şi 28 septembrie, nativii vor simţi nevoia să consolideze o relaţie de prietenie. Relaţii afective minate de gelozie şi neîncredere; frământări afective cu sau fără un motiv justificat.

Citeste continuarea pe Libertatea. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Zodiac CHINEZESC saptamanal 24-30 septembrie 2018. NOUL SFAT din intelepciunea chinezeasca!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies