Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii
Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Urania indică horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ce previziuni astrale aduce astrologul pentru perioada aceasta?

Află cum sunt afectate de zodiile de Luna Neagră? Fiecare vineri aduce noi previziuni pentru cei 12 nativi. Li se recomandă ca mai ales în această perioadă să nu uite de bunătate.

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie -3 mai

Urania a indicat horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai pentru libertatea.ro. Luna Neagră influențează destul de tare nativii. Prin ce peripeții trec aceștia și ce le va tăia avântul? Se anunță mult stres pentru scorpion și multe lucruri nespuse care se dau acum pe față.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie- 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Acesta ar fi bine să urmeze aceeași linie pe care a mers până acum. Li se recomandă zodiilor să fie atente la cei din jur și să nu uite de liniștea sufletească, mai ales în perioada în care ne aflăm, atât de aproape de sfânta sărbătoare de Paști.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Berbec
Berbecii au parte momente speciale în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Aceștia sunt luați prin surprindere de câteva evenimente. Ai o etapă calmă în care simți că ești foarte motivat.

Citeste si: HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie- 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

Taur
Taurii ai o agitație mentală în perioada 27 aprilie – 3 mai. Ceva îți va atenua elanul în privința unor planuri și roiecte profesionale. Ai disfuncții financiare prin relația complicată a instituțiilor de resort.

Gemeni
Ai parte de o ipostază plină de lumină în viața ta. Unele evenimente se vor amplifica și vor ajunge la ceva rău. Se anunță blocaje și întârzieri. Jupiter, în tranzit, trece prin sectorul relațiilor.

Citeste si: HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Rac
Racii trebuie să fie prudenți în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Se anunță momente în care trebuie să renunțe la unele proiecte pe care le doreau din suflet terminate.

Leu
Unele întâmplări vor pune bazele unei relații perteneriale sau o colaborare aparte pe care ți-o doreai.

Vor exista câteva situații de disconfort în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ai nevoie de ajutor, fii atent la persoana pe care o alegi, trebuie să fie de încredere.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies