Horoscop Urania săptămâna 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător

Horoscop Urania săptămâna 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător
Horoscop Urania săptămâna 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător.

Taur

În prima parte a zilei de 8 decembrie, preocupări legate de bunuri şi bani care trebuie să le revină cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane (moşteniri, donaţii şi cadouri substanţiale).

Abordarea juridică, notarială, financiară sau morală a unui câştig scontat se vaaccentua după 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019.

Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, şi 11 decembrie noaptea, oboseală mentală sau intelectuală, dezinteres pentru chestiunile care altă dată îi mobilizau şi pentru care acceptau să sacrifice timp, răbdare, energie.

Distanţă faţă de oameni, idei şi evenimente a căror esenţă, o dată revelată şi cunoscută, îi deprimă sau îi dezamăgeşte.Riscul de a îmbrăţişa idei şi interese care se vor dovedi hazardate, inutile sau riscante pentru nativi.

Între 11 decembrie, după ora 01:40 ‘, şi prima parte a zilei de 13 decembrie, situaţii periculoase, momente penibile, dificultăţi cu privire la exercitarea atribuţiilor ce decurg dintr-o funcţie sau dintr-o însărcinare specială.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Consumă acest amestec minune timp de 14 zile şi poţi să mănânci apoi ce vrei că nu se va mai depune nici un kilogram pe tine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies