HOROSCOP Valentine's Day. Uite ce iti rezerva astrele pentru aceasta zi

HOROSCOP Valentine's Day. Uite ce iti rezerva astrele pentru aceasta zi
HOROSCOP Valentine's Day. Uite ce iti rezerva astrele pentru aceasta zi

Avand in vedere faptul ca relatiile noastre sunt influentate direct de modul nostru de a fi, semnele astrologice sunt buni indicatori asupra tipului de sarbatoare de care vom avea parte.

Capricorn (22 Decembrie- 19 Ianuarie)

Capricornii sunt persoane muncitoare si hotarate, care isi folosesc pragmatismul pentru a obtine tot ceea isi doresc, chiar si in cazul in care nu vor avea o intalnire de Ziua indragostitilor. Asta inseamna ca tot vor gasi pe cineva pentru a merge la un film, precum "Fifty Shades of Grey" (Cincizeci de umbre ale lui Grey). Din cauza naturii lor conservatoare, Capricornii pot fi pesimisti, asa ca nu ar fi deloc surprinzator ca ei sa se fi obisnuit cu ideea ca isi vor petrece aceasta zi singuri.



Varsator (20 Ianuarie- 18 Februarie)

Desi Varsatorilor le place sa faca totul dupa capul lor, dorinta lor de a fi umani ii impinge sa isi aduca aportul la Ziua indragostitilor. Oameni creativi si incapatanati, acestia isi vor planifica aceasta zi dupa gustul lor. Daca sunt intr-o relatie, nu se vor agita prea mult deoarece nu vor sa isi exprime prea mult emotiile. Insa, daca aceasta zi ii prinde singuri, vor petrece alaturi de prietenii lor deoarece sunt persoane prietenoase si adora sa socializeze.


Pesti (19 Februarie- 20 Martie)

tinand cont de faptul ca semnul zodiacal reprezentant este Pestele, nativilor acestei zodii nu le place sa inoate singuri. Pestii sunt hoinari carora le place sa se piarda in aventuri, asa ca vor petrece Ziua indragostitilor facand ceva iesit din comun.

Berbec (20 Martie- 19 Aprilie)

Berbecii sunt natural inzestrati sa fie lideri si nu au nevoie de o astfel de zi pentru a sarbatori iubirea.
Nativii acestei zodii, care sunt persoane entuziaste si cu vointa puternica, vor petrece intr-un mod unic, impotriva acestei zile. Astfel, vor prefera flme horror, mancare grasa si mult, mult usturoi!
Asta nu inseamna ca nu sarbatoresc intr-un fel anume, dar intr-o nota mai personala, egoista, ei fiind cei care trebuie sa aiba intaietate.

Taur (20 Aprilie- 20 Mai)

Taurii adora sa se delecteze cu recompense si bunuri materiale, asa ca asteapta, cu siguranta, cadouri si bomboane de Ziua indragostitilor.
Desi simbolul zodiei lor este taurul, acestia sunt firi sensibile, calme si vor petrece aceasta zi intr-un mod intim, romantic.

Gemeni (21 Mai- 20 Iunie)

Gemenii traiesc intr-o lume duala, ceea ce ii face sa se adapteze usor la orice situatie, dar sunt si usor indecisi. Nativii zodiei vor sarbatori urmandu-si rutina lor zilnca, insa presarata cu surprize spontane, mai ales in cazul Gemenilor sireti care au mereu ascuns un As in maneca! Din cauza naturii lor superficiale, Gemenii singuri sunt cei care vor flirta cu cea mai atragatoare persoana de la bar, in timp ce
cei naticii cuplati se vor acoperi in cadouri scumpe. Cel ma bine este sa te feresti de contradictiile lor... Chiar daca Gemenii spun ca nu sarbatoresc aceasta zi, de fapt, abia asteapta!

Rac (21 Iunie- 22 Iulie)

Racii vor intotdeauna sa se simta protejati, astfel ca vor sarbatori Ziua indragostitilor in compania unei persoane de care sunt foarte legati pe plan afectiv, sentimental. Deoarece sunt sensibili, Racii singuri se vor folosi de aceasta zi pentru a-si plange de mila si pentru a se adanci mai mult in supararea lor.
Cauzata, evident, de lipsa unui partener in viata lor intima.

Leu (23 Iulie- 22 August)

Nu conteaza daca Leii sunt singuri sau sunt cuplati, oicum aceasta zi se va rezuma doar la ei. Ei vad aceasta sarbatoare ca pe ocazia perfecta ca ceilalti sa ii aprecieze, asa ca vor astepta sa primeasca multe cadouri. Leii increzatori si singuri nu vor ramane fara o intalnire de Ziua indragostitilor, chiar daca asta poate insemna ca macar vor iesi cu amicii lor, prefacandu-se ca nu le pasa.


Fecioara (24 August- 22 Septembrie)

Fecioarele fac parte dintr-o categorie discriminata din cauza comportamentului lor glacial, dar, odata ce treci de acest strat de viclenie, vei descoperi ca sunt persoane cu inimi bune, marinimoase. Fecioarelor nu le pasa cu adevarat de Ziua indragostitilor deoarece au tendinta sa vada aceasta sarbatoare in termeni mai practici si logici.

Balanta (23 Septembrie- 22 Octombrie)

Balantele sunt persoane foarte sociabile, dar sunt si foarte indecise, asta insemnand ca vor sarbatori Ziua indragostitilor facand pregatiri pe ultima suta de metri. Nativii, de altfel, persoane romantice, cu un sarm aparte, vor incerca ca se implice in toate festivitatile acestei zile. Le place sa flirteze, dar sa si ofere.

Scorpion (23 Octombrie- 21 Noiembrie)

Scorpionii sunt persoane excesiv de independente, asa ca nu vor fi deranjate daca isi vor petrece ziua singuri, mai ales ca le place sa se sarbatoreacsa pe ei insisi. Nativii cauta mereu razbunare, asa ca nu ar fi de mirare sa petreaca complotand impotriva adversarilor lor. insa, Scorpionii nu sunt chiar asa rai. Cei indragostiti sunt iubiti pasionali si devotati care, cu siguranta, vor spune"Te iubesc!".

Sagetator (22 Noiembrie -21 Decembrie)

Sagetatorii sunt persoane pozitive, optimiste cu inimi mari si imaginatie si mai mare. Nativii care nu fac parte dintr-un cuplu cu siguranta nu vor sta singuri acasa, suparati. Vor merge sa vada un film, vor iesi cu prietenii. Sagetatorii care sunt implicati intr-o relatie vor face ceva aventuros alaturi de partenerii lor deoarece adora sa incerce senzatii noi si sunt intr-o continua cautare si experimentare.

Sursa: dcnews.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies