HOROSCOP - Venus în Scorpion, o puternică influență în semnele zodiacale! Află ce efecte are asupra ta

Horoscop - Venus în Scorpion
Horoscop - Venus în Scorpion

Între 9 septembrie și 7 octombrie vom avea Venus în Scorpion, poate cea mai influențabilă perioadă pentru fiecare semn zodiacal! Descoperă cu ce te poate afecta.

Venus, o planetă feminină, învăluită în frumusețe, iubire și bani inspiră romantismul, simțul frumosului și înclinația spre relațiile sociale cu alți indivizi. Trecerea lui Venus prin Scorpion reprezintă un moment perfect pentru a aprofunda relațiile și a face selecția dintre adevăr și falsitate, atât în relațiile sociale, cât și în mintea ta.

Cum te influențează Venus în Scorpion 2022 în funcție de zodie

Horoscop - Venus în Scorpion
Horoscop - Venus în Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

HOROSCOP- Venus în Scorpion- BERBEC

Nativii acestei zodii au o puternică atracție sexuală, iar Venus în Scorpion nu va face decât să amplifice această caracteristică. În perioada 9 septembrie- 7 octombrie ai toate șansele să îți consolidezi relația cu persoana pe care o iubești, dar nu doar atât. Este, de asemenea, o perioadă foarte bună pentru investiții, pentru concretizarea unei asigurări sau pentru o cerere de mărire a salariului.

HOROSCOP- Venus în Scorpion- TAUR

În luna ce urmează vei întâlni o persoană foarte atrăgătoare căreia nu-i vei putea rezista, dar trebui să ai mare grijă la disponibilitatea acesteia: s-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze conform planului tău. Dacă ești deja într-o relație este timpul să te apropii mai mult de partener sau parteneră, asta pentru a rezolva câteva situații mai neplăcute din trecut.

Citeste si:// TOP 5 CARACTERISTICI// Bărbatul Fecioară. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

HOROSCOP- Venus în Scorpion- GEMENI

A venit momentul să te răsfeți! Este perioada în care vei simți nevoia să îți cumperi lucruri noi, poate un computer, un laptop sau un nou smartphone. Acest lucru te va face să îți recapeți încrederea în tine! Sunt posibile noi atracții sexuale la birou în această perioadă, deci ai grijă cum te prezinți și ce atitudine adopți.

HOROSCOP- Venus în Scorpion- RAC

Venus în Scorpion îți va influența mult viata sentimentală în această perioadă astfel că te poți împăca cu un fost partener sau, din contra, te poți certa cu actualul, asta depinde doar de tine! De asemenea, trebuie să ai mare grijă la cum îți exprimi sentimentele, căci gelozia sau dorința de revanșă s-ar putea să îți distrugă echilibrul din interior.

Citeste si:// DESCOPERĂ// Horoscopul DRAGOSTEI pentru 2021!

HOROSCOP- Venus în Scorpion- LEU

Este perioada în care vei simți o oarecare dezamăgire în ceea ce îi privește pe cei apropiați și va trebui să te lupți cu sentimentele de invidie și egoism. Pe plan profesional vei simți nevoia să avansezi, deci ar fi bine să te implici în totae proiectele care îți ies în cale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

HOROSCOP- Venus în Scorpion- FECIOARĂ

Venus în Scorpion îți poate aduce tendințe conflictuale, bazate pe informare de proastă calitate, în ruma cărora te vei simți păcălit. La rândul tău, vei plăti cu aceeași monedă, dar ai grijă să nu înrăutățești situația pe cealaltă parte: nu-i dezamăgi pe cei apropiați!

Citeste si:|| DESCOPERA|| Bărbatul Balanță. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

HOROSCOP- Venus în Scorpion- BALANȚĂ

În perioada următoare vei avea câteva neînțelegeri în privința banilor. Vei avea conflicte cu persoanele mai puțin apropiate din viața ta, asta după ce te vor face să pierzi o anumită sumă de bani.

Horoscop - Venus în Scorpion
Horoscop - Venus în Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

HOROSCOP- Venus în Scorpion- SCORPION

Contextul astral îți va insufla încredere în forțele proprii și de data aceasta vei avea toate șansele să iei cele mai bune decizii de până acum. Vei avea tendința să crezi că în sfaturile pe care le primești se ascund motive mai puțin bune.

HOROSCOP- Venus în Scorpion- SĂGETĂTOR

Vei avea noroc în această perioadă, atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental. Din perspectiva stării de sănătate, posibile tulburări interioare sau stări organice, deci ai grijă la activitățile suprasolicitante pe care le ai.

Citeste si: Horoscop dragoste OCTOMBRIE 2021. Ce zodii își vor găsi marea iubire în cea de-a doua lună a toamnei

HOROSCOP- Venus în Scorpion- CAPRICORN

Vei avea parte de câteva neînțelegeri în relațiile cu prietenii sau în grupul de colegi pentru că se vor dovedi lipsiți de caracter sau de seriozitate în abordarea proiectelor comune. Mai exact, te vor lăsa baltă și te vor obliga indirect să continui pe cont propriu o activitate.

HOROSCOP- Venus în Scorpion- VĂRSĂTOR

În această perioadă ți se vor oferi multe șanse în planul exercitării funcției, dar cu toate acestea trebuie să ai mare grijă la riscurile, capcanele și vulnerabilitățile care vor veni la pachet. Trebui să abordezi prudent orice mișcare pe care o faci, pentru a nu distruge tot ce ai construit până acum.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

HOROSCOP- Venus în Scorpion- PEȘTI

Între 9 septembrie și 7 octombrie vei găsi culoarele adecvate pentru a înlătura piedicile care stau în calea evoluției și împlinirii tale intelectuale, culturale și spirituale.

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop PEŞTI. Nativii Peşti pot ajunge în faţa altarului!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies