Horoscop vineri, 11 septembrie 2020. Cei născuți în zodia Taur trebuie să acorde mai multă atenție înfățișării lor.

Horoscopul zilnic
Horoscopul zilnic vine cu o mulţime de schimbări

Horoscopul zilnic de vineri aduce noi oportunități pentru Gemeni, doar dacă stiu să depășească trecutul.

Berbec

Țineți sub control activitățile de cumpărături de orice natură și încercaţi să vă temperați această stare. Aveți tendința de a cheltui până și ultimul ban de pe card pe lucruri total nefolositoare.

 

Taur

Investește foarte mult în înfățișarea ta deoarece senzualitatea este în favoarea ta în această zi. O să uimeșți mai multe persoane care te vor admira profund pentru felul în care arăți.

 

Horoscopul zilei de vineri vine cu multe schimbări

 

Citeste si: Lidia Fecioru şi drama neştiută. Colega lui Mihai Voropchievici, de la horoscopul runelor, nu a mai apucat să îşi vadă sora în viaţă

 

Gemeni

Încearcă să depăşeşti trecutul, pe orice plan, pentru că nu o să te ajute să mergi mai departe.

O să rămâi ancorat acolo și nu vei avea ochi pentru oportunitățile care-ţi vor apărea în cale.

 

Rac

Fii mai pozitiv, acționează cu dragoste și vei vedea cum se schimbă lucrurile în bine. Ai mai multă grijă la semnalele pe care ți le dă organismul. Oboseala... este prima care ar trebui să îți dea de gândit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Leu

Nu accepta o persoană care să te sufoce sau să te îngrădească. Ai nevoie de cineva care să te iubească și să te respecte pentru că, în primul rând, eşti cea mai importantă persoană pentru tine însuți.

 

Citeste si: Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

 

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară trebuie să facă tot posibilul să nu sufere din nou din punct de vedere fizic sau psihologic. Problemele de sănătate tratate din trecut își fac din nou apariția.

 

Balanță

Balanțele nu ar trebui să se descurajeze atunci când primesc o furtună de sarcini.

Gândiți pozitiv și o să vedeți că puteți merge mai departe.

 

Scorpion

Acesta este momentul să vă arătați superiorilor care doresc să vă testeze abilitățile. Trebuie să lucrați și mai mult pentru a le demonstra ce meritați.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Săgetător

Lasă-ți inima să fie liberă pentru o vreme. Elibereaz-o de sentimentele negative și de relațiile frustrante pe care le-aţi avut.

 

Capricorn

Îmbogățește-ți rutina cu activități care te fac fericit și relaxat, merită să zâmbești mai mult și să te simți bine fără ajutorul nimănui. Evitați trădările și gelozia în cuplu pentru că puteți evolua mult.

 

Vărsător

Dacă oamenii nu cred în potențialul tău, asta nu te poate afecta. Continuă să crezi în tine și să lucrezi, chiar dacă te simți singur și fără susținere.

 

Pești

Acordați mai multă valoare și atenție celor din jur și nu vă fie teamă să le arătați dragostea, deoarece sentimentele reciproce sunt foarte importante într-o relație.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât câștigă un casier la Mega Image

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies