HOROSCOP: Zilele norocoase in aprilie pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Zilele norocoase in aprilie pentru fiecare zodie
HOROSCOP: Zilele norocoase in aprilie pentru fiecare zodie

Zilele norocoase in aprilie pentru fiecare zodie nu le vor ocoli nici in acest an.

Nativii vor putea sa aiba parte de multe evenimente fericite in ce-a de-a doua luna a primaverii atat pe plan personal, cat si pe plan financiar, potrivit yve.ro.

Berbec

Berbecii se vor bucura de noroc in data de 18 aprilie. Aceasta zi le va aduce noroc atat pe plan afectiv cat si pe plan financiar. Nativii din zodia Berbec pot sa aiba parte de evenimente care le vor aduce schimbari majore in bine in cariera, dar pot sa aiba parte si de fericire in familie sau in cercul de prieteni.

Taur

Nativii din zodia Tauri sunt favorizati de astre in doua zile din aceasta luna. In 14 si in 20 aprilie, Taurii vor avea parte de noroc ceea ce ii va binedispune si ii vor aduce intr-o forma maxima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de 11 aprilie le va fi aducatoare de noroc.

Nativii din aceasta zodie isi vor putea manifesta entuziasmul specific in aceasta data, fiind favorizati de astre.

Rac

Intre 20 si 24 aprilie, Racii vor avea noroc in domeniul financiar. Orice dificultate vor intampina in acest interval, va fi solutionata cu usurinta.

Leu

Leii se vor bucura de o evolutie pozitiva in domeniul relatiilor interpersonale in data de 11 aprilie.

Aceasta zi nu numai ca ii vor ajuta sa depaseasca anumite probleme, dar ii va ajuta si pe plan financiar sa se implice in proiecte de viitor.

Citeste tot articolul pe YVE.ro si afla care vor fi zilele norocoase in aprilie.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies