Horoscop zilnic- 1 august: Leii nu sunt in toane prea bune

Horoscop zilnic- 1 august: Leii nu sunt in toane prea bune
Horoscop zilnic- 1 august: Leii nu sunt in toane prea bune

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc.

Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Taur

Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna.

Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti si o a doua sansa candva, dar ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Gemeni

Inima ta bate din ce in ce mai tare pentru ca se apropie un eveniment care provoaca emotii intense. Abia astepti sa se intample, dar totodata esti un pic nesigur, pentru ca ti-e teama ca nu cumva sa faci vreo greseala.

Relaxeaza-te, bucura-te de trairile tale de acum, pentru ca ele anunta de fapt ceva cu totul deosebit care iti poate schimba viata! Poate e vorba de o intalnire care va avea un rol marcant de acum inainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet noua. In fata unei astfel de situatii e si normal sa ai asemenea emotii!

Rac

Te simti excelent pe oriunde mergi astazi, pentru ca esti primit cu bratele deschise de toata lumea.

Te bucuri de simpatia prietenilor, de afectiunea rudelor si de o primire calduroasa peste tot, pentru ca ai pentru toti o vorba buna si o atitudine joviala care face plpcere tuturor. Te poti astepta la invitatii foarte placute la o plimbare, la un film, la o distractie, iar daca faci vreo vizita, vei fi tratat regeste, pentru ca esti o prezenta care anima atmosfera si bucura pe oricine.

Leu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu esti in toane prea bune iar

cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia.
Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

Fecioara

Nu poti ramane blocat la nesfarsit in grijile care te-au coplesit, dar exista mereu cineva alaturi care te influenteaza negativ si te trage inapoi cu vaicarelile sale. Fa un efort sa te rupi de astfel de medii nefaste, pentru ca nu-ti fac bine.

Alege-ti cu mai multa exigenta colaboratorii, pentru ca azi ai tendinta de a te alatura celor necajiti, saraci, tristi, care vad decat jumatatea goala a paharului. Nu esti genul lor, deci ridica-i tu pe ei la lumina, nu te lasa tu tras inapoi in intuneric de catre ei.

Balanta

Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Asa e viata, trebuie sa spui, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa-l sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine. Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. E normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine.

Scorpion

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Esti persoana care se remarca cel mai usor azi prin calitatile sale. E sansa ta in joc, foloseste-te imediat de ea, pentru ca nu te asteapta. Cu cat stai sa te gandesti mai mult daca merita sa profiti de ocazie, cu atat mai mult creste riscul de o rata. Chiar daca spui ca mai poate astepta, totusi e o chestiune care ti se ofera acum, pe loc, deci trebuie sa fii si tu mai spontan in reactii. Ai nevoie de timp ca sa pui in practica ceea ce gandesti, dar decizia trebuie s-o iei cat se poate de iute, deoarece detii toate resursele sa faci o alegere inteleapta.

Capricorn

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Varsator

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Pesti

Se stie ca intuitia ta e puternica, iar azi vei arata, inca o data, ca nimeni nu te poate pacali asa de usor. Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor. Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies