Horoscop zilnic - 1 decembrie: Berbecii trebuie sa asculte!

Horoscop zilnic - 1 decembrie: Berbecii trebuie sa asculte!
Horoscop zilnic - 1 decembrie: Berbecii trebuie sa asculte!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Inainte de a te implica intr-o actiune noua si incitanta, stai un pic si chibzuieste, ca nu cumva sa te arunci intr-o directie incomplet analizata. Poate primesti suficiente semnale din jur care vor contribui la reusita finala, deci trebuie sa stai cu urechile palnie la orice informatie suplimentara de pe parcurs. ASCULTA deci ce au ceilalti de spus, asculta povestile altora despre situatii similare, asculta de cei care te invata de bine, deoarece toate aceste lectii primite inainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce
mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea si inima pentru ca ai multe de aflat!
TAUR
Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins si tu de asta, ca atare daca azi ti se ofera SANSA DE A IERTA o situatie care nu te-a avantajat, fa-o cu inima deschisa. E un semn de intelepciune si maturitate daca treci cu vederea ceva ce te-a ranit, fara sa tot amintesti de asta, si daca ii arati celui care se face vinovat de aceasta situatie ca esti capabil sa ierti si
sa uiti. Sigur, ai fi dorit si niste scuze, dar esti capabil sa il ierti chiar si daca uita sa le foloseasca. Asta da atitudine corecta si optimista pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti iei de pe suflet o povara atat de grea precum resentimentele. Prefa-te ca nici n-au existat acele motive de suparare!
GEMENI
Chiar daca nu vezi intotdeauna rezultatele catre care vaslesti sarguincios, nu-ti pierde increderea, pentru ca te afli in plin proces! Da, poate nu ai ajuns inca acolo unde ti-ai
propus, poate mai ai ceva de muncit si de asteptat pana la scopul cel mare, dar primesti suficiente garantii pe parcurs cum ca LUCRURILE EVOLUEAZA asa cum trebuie si esti pe drumul cel bun. Asta conteaza acum cel mai mult, sa fii incurajat, stimulat, motivat sa mergi mai departe, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se cladesc lent si greu. Nu mai e mult pana la succes, deci continua tot asa, cu incredere deplina in tinta cea mai inalta!
RAC
VIATA DE FAMILIE poate cunoaste azi
o schimbare minunata, si trebuie sa te adaptezi din mers, ca sa nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt in centrul atentiei, pentru ca ei vor sa stai mai mult cu ei, sa le oferi mai mult, iar atmosfera acesta iti prieste de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei vesti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, in timp ce altele discuta mult mai serios si mai clar despre o posibila casatorie.
Daca aceste planuri sunt acum preocuparile tale principale, sunt mari sanse sa primesti vesti excelente in acest sens sau chiar sa faci un pas mare si bun inainte printr-o decizie deosebita sau o initiativa majora! Iubesti si esti iubit asa cum iti doresti!
LEU
Este o zi luminoasa, in care optimismul naste optimism, zambetul sincer pe fata declanseaza alte zambete in jur.
Daca vrei ca ziua sa se mentina in acelasi ton pana diseara, nu renunta la aceasta stare de bine care te copleseste. Cu cat mai multe motive apar pentru a te simti bine in pielea ta, cu atat profita mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni cand ai asemenea atitudine. Reusesti sa vezi in jurul tau doar ce-i mai frumos si mai vesel, nu te abati de la gandirea pozitiva si descoperi in oamenii din jur doar fata lor prietenoasa si buna.
BUCURIA e refrenul acestei zile: o degaji, o primesti, o generezi in jur ca o faclie care incalzeste totul in jurul ei!
FECIOARA
Vezi ca ITI FACI GRIJI DEGEABA? Nu are rost sa te tot perpelesti in asteptarea unor vremuri mai bune, cand ele sunt chiar aici, la dispozitia ta. Totul e sa vrei si tu sa le vezi, pentru ca daca il iei pe nu in brate si spui tuturor cat de nefericit esti, aceasta stare prinde putere si o faci sa creasca si mai si. Renunta din acest moment la o atitudine de victima, de perpetuu nefericit, si incepe sa inlocuiesti aceste ganduri si cuvinte cu unele diametral opuse. Ai sa vezi cum iti creste vibratia si, de la cel mai mare pesimist trist si ingrijorat de orice, devii un om increzator luminos si sigur pe puterile sale. Totul e sa faci tu aceasta schimbare de optica, si asta cat mai curand!
BALANTA
O gandire pozitiva, tonica, optimista e creatoare de adevarate miracole si tu stii deja foarte bine asta, pentru ca ti-ai dovedit de multe ori inainte ca atunci cand spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se intampla. Acelasi lucru trebuie sa-l faci si azi, pentru ca esti in fata unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesionala sau renumele tau de profesionist, deci faci un pas in fata cu incredere deplina in ceea ce stii. Nici urma de trac, nici urma de nesiguranta in vorbele tale, iar aceasta atitudine de stapan pe situatie te va ajuta sa-ti atingi scopurile mult mai usor. Tu faci un pas azi cu incredere maxima ca de aici se va naste cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunitatii de a arata cine esti, ce poti si cate stii!
SCORPION
Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze. Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa ITI PERMITI UN BONUS doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!
SAGETATOR
Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la lumina. Tu intri in calea lor ca o lumina clarificatoare, pentru ca esti UN EXEMPLU DEMN DE URMAT pentru ei, un exemplu de optimism, de succes si de creativitate care le-a demonstrat pe viu ca succesul este posibil, ca visele se implinesc si ca exista si lucruri bune pe lume. Fii alaturi de ei, incurajeaza-i, nu-i lasa sa alunece spre depresie, ci ofera-le tu un pont care sa-i ridice din nou la suprafata. Tu detii azi cheia revenirii lor la normal, deci da-le-o cu generozitate! Ei nu stiu ce sa faca, dar tu stii ce e bine pentru ei, deci vorbeste-le cat de multe solutii exista. Daca tu ai putut, pot si ei!
CAPRICORN
Daca singur nu gasesti calea spre succes, nu te sfii si CERE AJUTOR, pentru ca in jurul tau exista suficiente resurse ce asteapta sa fie chemate. Ca e vorba de cei dragi din familie care ar face orice pentru a te vedea din nou zambind, ca e un coleg care detine cheia la intrebarea ta din acest moment sau e vorba de entitati mult mai inalte la care te poti gandi azi cu incredere, cere! Nu te incapatana sa spui ca poti si singur, si nici nu-l lua pe nu in brate spunand ca problema ta nu are solutie. Aceasta nu e atitudinea cea mai potrivita pentru tine iar a avea curajul sa ceri- ajutor, sfaturi, interventii salvatoare de la cei care ti le pot oferi- nu e deloc un semn de neputinta! De la ceilalti primesti cu bucurie si vei darui si tu inapoi cu aceeasi bucurie, candva!
VARSATOR
Nu te gandi ca daca ai ajuns intr-un punct mort e semn ca trebuie sa abandonezi directia pentru ca nu mai duce nicaieri, nu poti avea poarte de actiune in fiecare zi, noutatile nu bat la usa ta din ora in ora iar schimbarea nu se produce atunci cand si cum ai dori tu, ca atare ai rabdare! Mergi in acelasi ritm si in aceeasi directie, chiar daca momentan nu se mai intampla nimic. Esti pe calea cea buna spre ceea ce ti-ai propus, doar ca uneori mai sunt si momente de respiro, de monotonie, de liniste… dar poate fi linistea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o asteptai! Daca ai abandona acum, cand ti se pare ca nimic nu mai merge, poate ca renunti cu un minut inainte de a primi ceea ce visai, ca atare de ce sa te opresti acum? Si maine e o zi: CONTINUA!
PESTI
Aveai o mare GREUTATE PE INIMA pentru ca nu erai multumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau gresit, nu te cunosteau asa cum esti tu cu adevarat si aruncau pe umerii tai vini care nu ti se cuveneau. Daca tu nu te simti vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tau? Lupta pentru a demonstra care este realitatea, arata-le cu suflet curat si inocent esti si pana la urma isi vor retrage rusinati cuvintele si judecatile nedrepte la adresa ta. E firesc sa te supere aceasta atitudine incorecta, dar trebuie sa te ridici pentru a demonstra adevarul si nu sa preiei pe umerii tai ceva de care chiar nu esti responsabil.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Inainte de a te implica intr-o actiune noua si incitanta, stai un pic si chibzuieste, ca nu cumva sa te arunci intr-o directie incomplet analizata. Poate primesti suficiente semnale din jur care vor contribui la reusita finala, deci trebuie sa stai cu urechile palnie la orice informatie suplimentara de pe parcurs. ASCULTA deci ce au ceilalti de spus, asculta povestile altora despre situatii similare, asculta de cei care te invata de bine, deoarece toate aceste lectii primite inainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea si inima pentru ca ai multe de aflat!

TAUR

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins si tu de asta, ca atare daca azi ti se ofera SANSA DE A IERTA o situatie care nu te-a avantajat, fa-o cu inima deschisa. E un semn de intelepciune si maturitate daca treci cu vederea ceva ce te-a ranit, fara sa tot amintesti de asta, si daca ii arati celui care se face vinovat de aceasta situatie ca esti capabil sa ierti si sa uiti. Sigur, ai fi dorit si niste scuze, dar esti capabil sa il ierti chiar si daca uita sa le foloseasca. Asta da atitudine corecta si optimista pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti iei de pe suflet o povara atat de grea precum resentimentele. Prefa-te ca nici n-au existat acele motive de suparare!

GEMENI

Chiar daca nu vezi intotdeauna rezultatele catre care vaslesti sarguincios, nu-ti pierde increderea, pentru ca te afli in plin proces! Da, poate nu ai ajuns inca acolo unde ti-ai propus, poate mai ai ceva de muncit si de asteptat pana la scopul cel mare, dar primesti suficiente garantii pe parcurs cum ca LUCRURILE EVOLUEAZA asa cum trebuie si esti pe drumul cel bun. Asta conteaza acum cel mai mult, sa fii incurajat, stimulat, motivat sa mergi mai departe, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se cladesc lent si greu. Nu mai e mult pana la succes, deci continua tot asa, cu incredere deplina in tinta cea mai inalta!

RAC

VIATA DE FAMILIE poate cunoaste azi o schimbare minunata, si trebuie sa te adaptezi din mers, ca sa nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt in centrul atentiei, pentru ca ei vor sa stai mai mult cu ei, sa le oferi mai mult, iar atmosfera acesta iti prieste de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei vesti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, in timp ce altele discuta mult mai serios si mai clar despre o posibila casatorie. Daca aceste planuri sunt acum preocuparile tale principale, sunt mari sanse sa primesti vesti excelente in acest sens sau chiar sa faci un pas mare si bun inainte printr-o decizie deosebita sau o initiativa majora! Iubesti si esti iubit asa cum iti doresti!

LEU

Este o zi luminoasa, in care optimismul naste optimism, zambetul sincer pe fata declanseaza alte zambete in jur. Daca vrei ca ziua sa se mentina in acelasi ton pana diseara, nu renunta la aceasta stare de bine care te copleseste. Cu cat mai multe motive apar pentru a te simti bine in pielea ta, cu atat profita mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni cand ai asemenea atitudine. Reusesti sa vezi in jurul tau doar ce-i mai frumos si mai vesel, nu te abati de la gandirea pozitiva si descoperi in oamenii din jur doar fata lor prietenoasa si buna. BUCURIA e refrenul acestei zile: o degaji, o primesti, o generezi in jur ca o faclie care incalzeste totul in jurul ei!

FECIOARA


Vezi ca ITI FACI GRIJI DEGEABA? Nu are rost sa te tot perpelesti in asteptarea unor vremuri mai bune, cand ele sunt chiar aici, la dispozitia ta. Totul e sa vrei si tu sa le vezi, pentru ca daca il iei pe nu in brate si spui tuturor cat de nefericit esti, aceasta stare prinde putere si o faci sa creasca si mai si. Renunta din acest moment la o atitudine de victima, de perpetuu nefericit, si incepe sa inlocuiesti aceste ganduri si cuvinte cu unele diametral opuse. Ai sa vezi cum iti creste vibratia si, de la cel mai mare pesimist trist si ingrijorat de orice, devii un om increzator luminos si sigur pe puterile sale. Totul e sa faci tu aceasta schimbare de optica, si asta cat mai curand!

BALANTA

O gandire pozitiva, tonica, optimista e creatoare de adevarate miracole si tu stii deja foarte bine asta, pentru ca ti-ai dovedit de multe ori inainte ca atunci cand spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se intampla. Acelasi lucru trebuie sa-l faci si azi, pentru ca esti in fata unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesionala sau renumele tau de profesionist, deci faci un pas in fata cu incredere deplina in ceea ce stii. Nici urma de trac, nici urma de nesiguranta in vorbele tale, iar aceasta atitudine de stapan pe situatie te va ajuta sa-ti atingi scopurile mult mai usor. Tu faci un pas azi cu incredere maxima ca de aici se va naste cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunitatii de a arata cine esti, ce poti si cate stii!

SCORPION

Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze. Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa ITI PERMITI UN BONUS doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!

SAGETATOR

Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la lumina. Tu intri in calea lor ca o lumina clarificatoare, pentru ca esti UN EXEMPLU DEMN DE URMAT pentru ei, un exemplu de optimism, de succes si de creativitate care le-a demonstrat pe viu ca succesul este posibil, ca visele se implinesc si ca exista si lucruri bune pe lume. Fii alaturi de ei, incurajeaza-i, nu-i lasa sa alunece spre depresie, ci ofera-le tu un pont care sa-i ridice din nou la suprafata. Tu detii azi cheia revenirii lor la normal, deci da-le-o cu generozitate! Ei nu stiu ce sa faca, dar tu stii ce e bine pentru ei, deci vorbeste-le cat de multe solutii exista. Daca tu ai putut, pot si ei!

CAPRICORN

Daca singur nu gasesti calea spre succes, nu te sfii si CERE AJUTOR, pentru ca in jurul tau exista suficiente resurse ce asteapta sa fie chemate. Ca e vorba de cei dragi din familie care ar face orice pentru a te vedea din nou zambind, ca e un coleg care detine cheia la intrebarea ta din acest moment sau e vorba de entitati mult mai inalte la care te poti gandi azi cu incredere, cere! Nu te incapatana sa spui ca poti si singur, si nici nu-l lua pe nu in brate spunand ca problema ta nu are solutie. Aceasta nu e atitudinea cea mai potrivita pentru tine iar a avea curajul sa ceri- ajutor, sfaturi, interventii salvatoare de la cei care ti le pot oferi- nu e deloc un semn de neputinta! De la ceilalti primesti cu bucurie si vei darui si tu inapoi cu aceeasi bucurie, candva!

VARSATOR

Nu te gandi ca daca ai ajuns intr-un punct mort e semn ca trebuie sa abandonezi directia pentru ca nu mai duce nicaieri, nu poti avea poarte de actiune in fiecare zi, noutatile nu bat la usa ta din ora in ora iar schimbarea nu se produce atunci cand si cum ai dori tu, ca atare ai rabdare! Mergi in acelasi ritm si in aceeasi directie, chiar daca momentan nu se mai intampla nimic. Esti pe calea cea buna spre ceea ce ti-ai propus, doar ca uneori mai sunt si momente de respiro, de monotonie, de liniste… dar poate fi linistea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o asteptai! Daca ai abandona acum, cand ti se pare ca nimic nu mai merge, poate ca renunti cu un minut inainte de a primi ceea ce visai, ca atare de ce sa te opresti acum? Si maine e o zi: CONTINUA!

PESTI

Aveai o mare GREUTATE PE INIMA pentru ca nu erai multumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau gresit, nu te cunosteau asa cum esti tu cu adevarat si aruncau pe umerii tai vini care nu ti se cuveneau. Daca tu nu te simti vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tau? Lupta pentru a demonstra care este realitatea, arata-le cu suflet curat si inocent esti si pana la urma isi vor retrage rusinati cuvintele si judecatile nedrepte la adresa ta. E firesc sa te supere aceasta atitudine incorecta, dar trebuie sa te ridici pentru a demonstra adevarul si nu sa preiei pe umerii tai ceva de care chiar nu esti responsabil.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies